Dvouletý (Soukromníci): K výročí založení města vzniká organizace Naplno pro Hradiště

15.10.2018 16:28

U příležitosti 761. výročí založení královského města Uherské Hradiště, které připadá na 15. října, byl slavnostně ustanoven přípravný výbor nového organizace „Naplno pro Hradiště“. Cílem této nové iniciativy je vytvářet takové aktivity, které budou napomáhat dalšímu rozvoji slovácké metropole.

Dvouletý (Soukromníci): K výročí založení města vzniká organizace Naplno pro Hradiště
Foto: Michal Pavlásek
Popisek: Ing. Michal Dvouletý, krajský předseda strany Soukromníků a zastupitel Zlínského kraje

„V posledních měsících jsme měli možnost velmi intenzivně nahlédnout pod pokličku problémů i výzev, před kterými stojí královské město Uherské Hradiště. A protože nám osud našeho města, které rádi označujeme jako metropoli Slovácka, není lhostejný, rozhodli jsme se, že budeme v této práci pokračovat. Ustanovili jsme proto přípravný výbor nové organizace, která ponese název Naplno pro Hradiště a pomocí které chceme i nadále iniciovat aktivity, které budou pomáhat zlepšovat život v našem městě,“ uvedl jeden z iniciátorů Michal Dvouletý, zastupitel Uherského Hradiště i Zlínského kraje. Kromě něj tvoří přípravný výbor iniciativy Naplno pro Hradiště živnostník Dalibor Machala a speciální pedagog Aleš Mazúrek.

„V nejbližší době svoláme setkání dalších spolupracovníků, se kterými budeme diskutovat nejen specifikaci poslání této organizace, její právní formu, ale také konkrétní aktivity, kterým se budeme naplno věnovat,“ upřesnil Dalibor Machala.

Ing. Michal Dvouletý, MBA

  • Soukromníci
  • zastupitel Zlínského kraje a města Uherské Hradiště
  • krajský zastupitel

„Během letošních komunálních voleb se pod hlavičkou „Naplno pro Hradiště“ zformovala skutečně aktivní skupina místních občanů, kteří mají zájem o témata, které trápí naše město. Byla by škoda, kdyby tato aktivita opět upadla. Je třeba podněcovat občany města, aby měli zájem se podílet na jeho rozvoji a aby se o jeho směřování nevedly diskuse jen těsně před komunálními volbami,“ dodal Aleše Mazúrek.

Aktivity přípravného výboru „Naplno pro Hradiště“ můžete i nadále sledovat na adrese www.NaplnoProUH.cz nebo na sociálních sítích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…