Dvouletý (Soukromníci): Vláda vzkazuje, že nám před třemi týdny lhala

20.03.2021 11:41

Komentář na facebookovém profilu k vyhodnocování účinnosti vládních opatření

Dvouletý (Soukromníci): Vláda vzkazuje, že nám před třemi týdny lhala
Foto: Archiv PLTV
Popisek: Michal Dvouletý

Tak jsem si dal chvilku práci a podíval jsem se detailněji na dopad vládních opatřen na šíření nákazy Covid-19 na území okresu Uherské Hradiště od prosince minulého roku, tedy od chvíle, kdy žijeme v jednom velkém lockdownu.

Zajímalo mne, jaký reálný dopad měl poslední vládní experiment, který nás zavřel v okresech a v případě volného času dokonce na území katastru obce, ve které žijeme.

Vláda nám totiž vzkazuje, že nám před třemi týdny lhala a že za hranice okresu se nepodíváme již tuto neděli, ale možná až někdy v dubnu.

graf

Při pohledu na graf mi to však nedává žádný smysl. Jestli byl průměrný denní nárůst počtu nakažených v našem okrese během února 2021 přibližně 57 osob, tak v březnu se tento denní průměr zvýšil na 103 osob!

Tak ať mi někdo poví, jak vláda pracuje s daty, jak si vyhodnocuje účinnost jednotlivých vládních opatření a s jakou mírou odbornosti přijímá zásadní zásahy do života každého z nás.

Za mne jde o další důkaz toho, že experimenty této vlády musí skončit, protože je odnáší nejen všichni ti, kdo na covid umírají nebo končí na JIP v nemocnicích, ale také všichni ostatní zdraví lidé.

Ing. Michal Dvouletý, MBA

  • Soukromníci
  • zastupitel Zlínského kraje a města Uherské Hradiště
  • krajský zastupitel

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Paroubek (ČSSD): Přehnaně drahá audience premiéra Fialy u amerického prezidenta Bidena

11:04 Paroubek (ČSSD): Přehnaně drahá audience premiéra Fialy u amerického prezidenta Bidena

Základní otázka zní, kolik stojí vstupenka do Bílého domu, sídla amerických prezidentů.