Žádný hlas pro Trikolóru, Svobodné a Soukromníky nepropadne

12.03.2021 21:50

Trikolóra, Svobodní a Soukromníci mají přes 5 procent, volební potenciál překročil 12 procent.

Žádný hlas pro Trikolóru, Svobodné a Soukromníky nepropadne
Foto: Hans Štembera
Popisek: Brífink k představení spolupráce Trikolóra – Svobodní – Soukromníci

Trikolóra, Svobodní a Soukromníci v minulém týdnu oznámili, že se domluvili na dlouhodobé spolupráci a půjdou do letošních voleb společně. Fakt, že šlo o správné rozhodnutí, potvrzují již v tento okamžik také předvolební průzkumy. Podle volebního modelu agentury Ipsos by nově vzniklé spojenectví těchto pravicových stran nejenže překročilo pětiprocentní hranici, nutnou pro vstup do Poslanecké sněmovny, volební potenciál by dokonce překročil hranici 12 procent!

„Nevěřím průzkumům. Spíše se snaží realitu vytvářet než ji popisovat. V aktuálním průzkumu máme dohromady přes 5 %, což potvrzuje, že integrace národních pravicových stran byla správným krokem,“ uvedl Václav Klaus ml., předseda hnutí Trikolóra.

Podobný pohled má i předseda Svobodných Libor Vondráček, který doplnil: „Volební model nám dodává ještě více elánu a odhodlání ke společné práci při ladění programu. Jsem si jistý, že nadějné průzkumy v této fázi přispějí k vytvoření ještě kvalitnějšího týmu. Uspokojit nás však mohou až reálné výsledky ve volbách a úspěšné hájení našich myšlenek v Parlamentu.“

„Jsem rád, že již nyní předvolební průzkumy naznačují, že bylo velmi správné spojit síly a nabídnout voličům skutečnou alternativu, která bude hájit svobodu, národní suverenitu i všechny živnostníky. Věřím, že jakmile představíme veřejnosti náš společný program a osobnosti, které jej budou hájit, nebude pochyb o tom, že žádný hlas pro Trikolóru, Svobodné a Soukromníky nepropadne,“ řekl Michal Dvouletý, místopředseda Strany soukromníků České republiky.

Mgr. Libor Vondráček

  • Svobodní
  • předseda Svobodných
  • mimo zastupitelskou funkci

Ing. Michal Dvouletý, MBA

  • Soukromníci
  • zastupitel Zlínského kraje a města Uherské Hradiště
  • krajský zastupitel

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

4:31 Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

Česká republika směřuje do války. Žene jí tam svými projevy a svými činy prezident Petr Pavel, premi…