Dvouletý (Soukromníci): Zastupitelé NAPLNO PRO HRADIŠTĚ nepodpoří novou radu města

05.11.2018 18:25

Zastupitelé NAPLNO PRO HRADIŠTĚ aktivně nepodpoří zvolení nové Rady města Uherské Hradiště. Před pondělním ustanovujícím zasedání nově zvoleného zastupitelstva to oznámil lídr kandidátky Michal Dvouletý.

Dvouletý (Soukromníci): Zastupitelé NAPLNO PRO HRADIŠTĚ nepodpoří novou radu města
Foto: Michal Pavlásek
Popisek: Ing. Michal Dvouletý, krajský předseda strany Soukromníků a zastupitel Zlínského kraje

„Respektujeme výsledek povolebních vyjednávání, kdy dal vítěz voleb přednost politické příslušnosti jednotlivých nominantů do vedení města, před snahou sestavit tým, který bude schopen skutečně naplno řešit problémy našeho města i jeho další rozvoj. Proto v rámci pondělního hlasování aktivně nepodpoříme vznik nové rady. Ze stejného důvodu budeme hlasovat proti určení uvolněných funkcí či pořadí místostarostů,” uvedl Michal Dvouletý.

„Navíc, i kdybychom moc chtěli novou koalici symbolicky podpořit a být tedy konstruktivní opozicí, vůbec není v tuto chvíli zřejmé, s jakými programovými prioritami chtějí tyto politické strany spojit své vládnutí na uherskohradišťské radnici. Pokud koaliční strany skutečně dodrží své předvolební sliby o výhodách pro občany města, startovacích bytech pro mladé nebo dořešení dopravních problémů, určitě mohou počítat také s naší podporou. Ale bianko šek od nás nedostanou,” vysvětlil Michal Dvouletý.

Ing. Michal Dvouletý, MBA

  • Soukromníci
  • zastupitel Zlínského kraje a města Uherské Hradiště
  • krajský zastupitel

Podle sdružení NAPLNO PRO HRADIŠTĚ může nové vedení města také počítat s tím, že jejich zastupitelé nebudou sedět tiše v koutě. „Již jsme vyslali jasný signál, že máme dostatek odborníků, kteří jsou připraveni pracovat jak ve výborech, tak komisích města. Zároveň jsme připraveni naplno prosazovat náš program také z opozičních lavic, a pokud s realizací některých předvolebních slibů nepřijde samo vedení radnice, tak my na nic čekat nebudeme a budeme předkládat zcela jasné a pragmatické návrhy,” dodal Dvouletý.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce