Expremiér Jiří Paroubek byl zaregistrován jako nezávislý kandidát do Senátu

14.08.2018 19:56

Rozhodnutí Magistrátu města Ostravy k registraci nezávislého kandidáta do Senátu Ing. Jiřího Paroubka ve volebním obvodu č. 71 Ostrava-město

Expremiér Jiří Paroubek byl zaregistrován jako nezávislý kandidát do Senátu
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

Magistrát města Ostravy, odbor vnitřních věcí, přezkoumal přihlášku k registraci nezávislého kandidáta Ing. Jiřího Paroubka. A dnes dle úřední desky konstatoval, že Ing. Jiří Paroubek splnil všechny náležitosti vyžadované zákonem o volbách do Parlamentu a rozhodl o registraci nezávislého kandidáta Ing. Jiřího Paroubka. Bývalý premiér a někdejší předseda sociální demokracie Jiří Paroubek se bude jako nezávislý kandidát ucházet o hlasy voličů v letošních senátních volbách. Ve volebním obvodě č. 71 Ostrava-město bude kandidovat s podporou ostravské ČSSD. Přihlášku k registraci pro volby do Senátu Jiří Paroubek podal v pondělí 30. 7. 2018 na Magistrátu města Ostravy a dnes byl oficiálně zaregistrován jako nezávislý kandidát.

„Jsem rád, že jsme vše zvládli. A hned vyrazím do ulic, kde chci s lidmi debatovat o tom, jak bych jim mohl reálně pomoci. Dnes se s přáteli chci podívat na 21. ročník festivalu Folklóru bez hranic, který se koná u Kulturního domu Ktrio v Ostravě-Hrabůvce,“ uvádí nezávislý kandidát do senátu Jiří Paroubek.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Fialova vláda otevřeně šlape po právech zaměstnanců

9:15 Ostrá (SOCDEM): Fialova vláda otevřeně šlape po právech zaměstnanců

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vládnímu návrhu výpovědi bez udání důvodu