Fanoušci ODS se hádají, volební program je ale nezajímá

16.04.2010 9:36

Hádky, osobní urážky, osočování. To předvádějí fanoušci ODS na facebookovém profilu své strany pod příspěvkem s uveřejněním programu občanských demokratů.

Fanoušci ODS se hádají, volební program je ale nezajímá

Paradoxně se téměř žádný z dosavadních příspěvků netýká samotného programu ODS. Důvodem sporů jsou Václav Klaus, členové Hradní kanceláře a předseda Svobodných Petr Mach.

ODS má na oficiálních facebookových stránkách 4 333 fanoušků. Zpráva „Proběhlo uveřejnění volebního programu", která byla na web přidána po poledni, si do pátečního večera vysloužila dvacet jedna palců nahoru. A také dvacet komentářů. To vzhledem k celkovému počtu fanoušků není mnoho.

A ve dvaceti komentářích se fanoušci ODS o program občanských demokratů příliš nezajímají. Své příspěvky spíše věnují hádkám a osobním urážkám navzájem mezi sebou.

Pod programem ODS se diskutuje program Svobodných

Diskusi rozjitřil zakladatel skupiny „Zachraňme Václava Moravce", která hájí moderátora mnoha politických pořadů ČT před ostrým útokem ze strany prezidentova poradce Petra Hájka. Stačilo pouze vložit link na tuto skupinu. „Pane Krofto, Vy se stydíte za svého prezidenta.... zakládáte skupinu proti panu Hájkovi, aniž byste evidentně chápal o čem mluví ... A JÁ SE STYDÍM, ŽE JE U NÁS STÁLE SPOUSTA TAK NEVĚDOMÝCH A SLEPÝCH ... jako Vy !!!" rozohňuje se v reakci na jeho příspěvek facebooková uživatelka Jana Stárková.

A ani ve zbytku diskuse nedostává téma volebního programu ODS svůj prostor. Následující příspěvky se totiž zabývají toliko volebním programem Svobodných a tím, zda je paní/slečna Stárková autoritářka.

A pokud se diskusní příspěvky týkají ODS, nezabývají se novým volebním tématem, jako spíše morálními kvalitami jednotlivých členů vedení strany. Volebnímu programu ODS se tak na Facebooku zatím patřičné reakce nedostalo.

Souvisejícící:
Velké zklamání, hodnotí program ODS Kalousek
Kromě školného nezaznělo jediné řešení, kritizuje Tvrdík
Modrá show ve Slovanském domě: Paroubkovi jde jen o moc

Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: az

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…