Feri (TOP 09): Teď už nejde o žádná hesla, na to už je pozdě. Teď je potřeba něco dělat

07.02.2020 12:35

Nejmladší poslanec, úspěšný starosta nebo jediná předsedkyně parlamentní strany v České republice, to jsou naši lidé, kteří v nové kampani „Jsem TOP!“ zvou zájemce o politiku TOP 09 ke vstupu do strany.

Feri (TOP 09): Teď už nejde o žádná hesla, na to už je pozdě. Teď je potřeba něco dělat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Teplický radní Dominik Feri

„Energii občanů, kterou jsme všichni cítili na Letné a při oslavách 17. listopadu, musíme přetavit v sílu, která nedovolí, aby nám i po příštích volbách vládli oligarchové s podporou komunistů nebo jiných extrémních hnutí. My si tento závazek bereme k srdci. Přeji si, aby TOP 09 byla atraktivní pro lidi, kteří se zajímají o politické dění, ať už na komunální nebo celorepublikové úrovni. Právě ty bych chtěla vyzvat, aby se k nám přidali a vstoupili do TOP 09,“ říká Markéta Pekarová Adamová, předsedkyně TOP 09.

Pro nové zájemce o členství v TOP 09 jsme vytvořili jednoduché stránky jsemvtopu.cz, na nich stačí během pár vteřin vyplnit základní údaje. Pak už není třeba se o nic starat a do čtrnácti dnů zájemci dorazí předvyplněná přihláška, kterou stačí podepsat a poslat nám zpátky v ofrankované obálce.

Zažádat o členství nebylo nikdy jednodušší než teď. A proč vstoupit právě do TOP 09? „Protože jsme pravicová strana. Malý stát, malé daně a co možná největší svoboda jednotlivce. Protože jsme proevropská strana. Evropská spolupráce sice má svoje chyby, ale je potřeba odstraňovat ty chyby, ne tu spolupráci. Jde nám o ochranu životního prostředí. Teď už nejde o žádná hesla, na to už je pozdě! Teď je potřeba něco dělat. A my víme co. Spolupracujeme s odborníky a budeme velmi rádi, když se k nám připojíte,“ říká poslanec TOP 09 Dominik Feri.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

21:03 Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

Čechy a Slováky dlouhodobě pojí přátelství, kulturní blízkost i společná historie. Zrušení jedné nad…