Ferjenčík (Piráti): Násilí nic neřeší

23.04.2019 6:34

Komentář na facebookovém profilu k napadení Dominika Feriho.

Ferjenčík (Piráti): Násilí nic neřeší
Foto: repro ČT24
Popisek: Poslanec Mikuláš Ferjenčík (Piráti)

Jedna z nejlepších věcí na České republice a troufnu si říct, že i jeden z důvodů, proč se u nás tak dobře žije většině lidí (jo, pojďme chvilku nefňukat aspoň o svátcích po 5 letech solidního ekonomického růstu) je fakt, že je u nás docela malá propast mezi politiky a běžnými občany.

Je běžné, že politici jezdí do práce vlakem, nebo MHD, chodí do stejných hospod jako ostatní, na stejný koncerty a každýmu je to tak nějak jedno.

Proč to prospívá životu v zemi? Protože, když se politici neseparují, tak jim záleží na tom, aby MHD fungovala pro všechny, aby bylo možný normálně pracovat jako hostinský a vůbec při posuzování zákonů je dobré vědět, jak to u nás v praxi chodí.

O to víc mě mrzí, co se stalo Dominiku Ferimu. Za prvý je to dobrej kluk, kterej si akorát spletl stranu  ;-), ale především násilí není řešení ničeho. Každý takovýhle čin staví hradby mezi politiky a občany, na čemž ve finále proděláme všichni. Brzký uzdravení přeju.

Mikuláš Ferjenčík

  • Piráti
  • Právě jsem se vrátil z Parlamentu.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): Politici by si měli uvědomit, že volí občané, nikoli média

9:02 Lachnit (ANO): Politici by si měli uvědomit, že volí občané, nikoli média

Nedávné volby slovenského prezidenta neznamenaly prohru jen pro liberálně progresívního kandidáta Iv…