Fiala (ODS): Vstoupíme jen do takové vlády, která mimo jiné zruší EET

25.08.2017 19:02

Petr Fiala vystoupil na mimořádné tiskové konferenci, aby odsoudil postoj Andreje Babiše. Ten zamořuje veřejný prostor svými kauzami ohledně možných dotačních podvodů.

Fiala (ODS): Vstoupíme jen do takové vlády, která mimo jiné zruší EET
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda ODS Petr Fiala

Přitom před volbami by měla být řeč především o programu, o tom, co v naší zemi zlepšit: „Touto cestou jde ODS. I proto jsme představili Vyšehradskou deklaraci, v níž jsme definovali 12 programových priorit. Voličům v ní jasně říkáme, že se mohou spolehnout na to, že vstoupíme jen do takové vlády, která mj. sníží daně, což povede ke zvýšení mezd všem zaměstnancům. Která mj. sníží odvody na sociálním pojištění, zvýší výdajové limity pro živnostníky, zruší EET, výrazně omezí byrokratickou zátěž a zajistí sebevědomou pozici ČR v Evropské unii,“ upřesnil předseda ODS.

Socialisté opět odhalili svou nekompetentnost v ekonomické oblasti, když přišli s návrhem na zvýšení daní. Upozornil na to Petr Fiala. Levice přitom střílí od boku: před několika měsíci navrhla vyšší daně pro každého s příjmem nad 50 000 korun, nyní je to nad 80 000 korun.  My naopak nabízíme jasný plán, jak daně snížit všem. Zároveň garantujeme, že nebudeme v žádné vládě, která by plánovala opak.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Odmítám šmírování lidí ze strany státu

7:17 Rajchl (PRO): Odmítám šmírování lidí ze strany státu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu ODS hlásit úřadům každý převod částky, přesa…