Fiala (SPD): Špiclování a posudky jak z dob bolševismu

06.10.2022 11:33 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k vládnímu monitoringu nálad v státní a veřejné správě

Fiala (SPD): Špiclování a posudky jak z dob bolševismu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Místopředseda hnutí SPD Radim Fiala

Ministr vnitra Rakušan ze STAN nám vrací něco ve stylu kádrování, prověrek a posudků na pracovištích jak z dob komunismu. Server Seznamu získal dokument vypracovaný novým týmem KRIT, který pracuje pod ministrem vnitra Vítem Rakušanem (Krizový informační tým Ministerstva vnitra ČR).

Anketa

Pro koho byste raději hlasovali ve 2. kole prezidentské volby?

hlasovalo: 22216 lidí

Z dokumentu vyplývá, že se mezi pracovníky státní správy objevuje nespokojenost s ekonomickou a politickou situací v zemi a nemohou za to jen ruské tajné služby. To je hezké, že si na ministerstvu vnitra všimli, že za zdražováním energií a všeho nemůže jenom Rusko… Vskutku hluboká analýza.

Jedním z návrhů KRITu je „anonymizovaný monitoring nálad ve státní a veřejné správě. Včasná identifikace osob, které mohou šířit antisystémové nálady a jejich zapojení do dialogu.“

Takže se nám znovu vrací špiclování a posudky jak z dob bolševismu. Snad se nedočkáme toho, že ti, kteří nechtějí vládu Petra Fialy, budou souzeni za protistátní činnost v spikleneckých centrech. Byl by to paradox, protože činnost proti našemu státu podle mého názoru vyvíjí vláda Petra Fialy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

4:32 Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

V současné době dochází k záměrnému matení pojmů. A aby lidé už vůbec nevěděli, jak se mají orientov…