Fialová (ČSSD): Cílem ankety je snaha podpořit prestiž učitelského povolání

23.12.2018 12:42

Kraj Vysočina vyhlašuje historicky první ročník ankety Učitel Vysočiny 2019. Do půlky ledna příštího roku mohou ředitelé škol podávat nominace zatím ve dvou kategoriích – učitel/učitelka teoretického vyučování a učitelka/učitel praktického vyučování nebo odborného výcviku.

Fialová (ČSSD): Cílem ankety je snaha podpořit prestiž učitelského povolání
Foto: kr-vysocina.cz
Popisek: Kraj Vysočina - logo

Podle informací Jany Fialové, radní Kraje Vysočina pro oblast školství, mládeže a sportu bude začátkem února v Radě Kraje Vysočina projednán návrh odborné sedmičlenné komise, která doporučí maximálně 12 nejlepších učitelek/učitelů. Slavnostní vyhlášení titulů Učitel Vysočiny 2019 je už naplánováno na 29. března 2019 v Horáckém divadle Jihlava.

Do ankety mohou být ředitelem nominováni učitelé a učitelky středních škol. „Cílem vyhlášení této ankety je snaha vedení Kraje Vysočina podpořit prestiž učitelského povolání, zvýšit povědomí široké veřejnosti o náročnosti učitelské práce a především ocenit aktivní a inovativní učitele a učitelky na středních školách v Kraji Vysočina. Zajímáme se o nadstandardní práci, kreativní přístup k výuce, ale také odborná, publikační i prezentační činnost a také zapojení do speciálních i osvětových projektů,“ popisuje Jana Fialová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…