Fiedler: Semknutá Evropa bude čekat na další teroristický útok

05.06.2017 14:49

Opakování útoku (resp. další teroristický útok) v Londýně na sebe nedalo dlouho čekat. Politická korektnost a semknutí se okolo tradičních hodnot tradičně (podle očekávání) nezabralo a islámský terorismus slaví další smutné dílčí vítězství.

Fiedler: Semknutá Evropa bude čekat na další teroristický útok
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Karel Fiedler

Kdo do tebe kamenem, ty do něho chlebem, už evidentně tady dávno a dlouho neplatí. A už vůbec ne pro ty, co nedodržují a nehodlají dodržovat žádná pravidla, zvyklosti (o zákonech nemluvě), natož morálku, etiku, a už vůbec ne soucit.

Zrůdnost a bezohlednost teroristických útoků se zvyšuje a zvyšovat bude, pokud Evropské stádo bránící se nesmyslnou politickou korektností, bude semknuté kolem svých hloupých beranů stále jen čekat na své roztrhání.

Kdy odložíme nesmyslnou politickou korektnost a lidskoprávní faleš? Velmi vážně se obávám, že ani po nadcházejících volbách (vzhledem k tomu, kdo vévodí preferencím) to nebude...

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

10:21 Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

Klimatická změna, přijetí eura nebo svoboda volného pohybu – témata, o kterých ve Sněmovně u výročí …