Fiedler: Semknutá Evropa bude čekat na další teroristický útok

05.06.2017 14:49

Opakování útoku (resp. další teroristický útok) v Londýně na sebe nedalo dlouho čekat. Politická korektnost a semknutí se okolo tradičních hodnot tradičně (podle očekávání) nezabralo a islámský terorismus slaví další smutné dílčí vítězství.

Fiedler: Semknutá Evropa bude čekat na další teroristický útok
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Karel Fiedler

Kdo do tebe kamenem, ty do něho chlebem, už evidentně tady dávno a dlouho neplatí. A už vůbec ne pro ty, co nedodržují a nehodlají dodržovat žádná pravidla, zvyklosti (o zákonech nemluvě), natož morálku, etiku, a už vůbec ne soucit.

Zrůdnost a bezohlednost teroristických útoků se zvyšuje a zvyšovat bude, pokud Evropské stádo bránící se nesmyslnou politickou korektností, bude semknuté kolem svých hloupých beranů stále jen čekat na své roztrhání.

Kdy odložíme nesmyslnou politickou korektnost a lidskoprávní faleš? Velmi vážně se obávám, že ani po nadcházejících volbách (vzhledem k tomu, kdo vévodí preferencím) to nebude...

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.