Fiedler (Úsvit): Ve Vrběticích se odehrává katastrofální situace

03.12.2014 11:15

Projev na 23. schůzi Poslanecké sněmovny dne 3. 12. 2014.

Fiedler (Úsvit): Ve Vrběticích se odehrává katastrofální situace
Foto: Archiv časopisu Green
Popisek: Karel Fiedler.

Děkuji za slovo. Ano, já jsem přesně s tímto návrhem chtěl, pane předsedající, vystoupit, protože my už jsme tento bod - náš poslanecký klub mým prostřednictvím - navrhovali jednou. A myslím si, že aktuální situace ve Vrběticích - Vlachovicích tomu opravdu nahrává, aby se konečně Poslanecká sněmovna začala zabývat situací, která se tam děje, tím, co se tam odehrává.

Podle informací, které mám k dispozici, které se tedy ke mně dostaly, tam k nějakým problémům docházelo už v průběhu noci. Dodávková nebo zásobovací vozidla nebyla vpuštěna ráno do této oblasti. A občany a děti tam necháme? Necháme, aby občané vodili děti do školy? Takže policie nebo patřiční pracovníci, kteří tam - podle informací které mám k dispozici, zdůrazňuji - bránili tomu, aby tam vjela zásobovací vozidla, a necháme obyvatele, aby své děti vodili do školky a teďka si je vyzvedají?

Myslím si že to je opravdu katastrofální situace, která se tam odehrává, a proto navrhuji, abychom na pořad dnešního jednání této schůze zařadili bod "Situace ve Vlachovicích - Vrběticích a v muničním skladu". Děkuji.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PSP ČR

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Dotace pro zemědělce

Dobrý den, ANO je prý proti tomu, aby získávání dotací pro zemědělce bylo navázáno na ekologické prvky. Zajímá mě proč jste proti? Vychází to z nějakého průzkumu, který dělal irozhlas. Na jednu stranu mi to přijde docela logické, ale nevím teda, co je těmi ekologickými prvky myšleno a zas je fakt, ž...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Vláda na plnění svých politických cílů jmenovala vojáka

12:28 Vích (SPD): Vláda na plnění svých politických cílů jmenovala vojáka

Česká republika má mít nově vládního koordinátora strategické komunikace (STRATCOM). Na pozici vláda…