Filip (KSČM): Nejsem komisař EU ani generál NATO... - pište si, co chcete!

30.07.2021 4:31

Je o mně dobře známo, že rozhodně nepatřím k těm, kdo obhajuje práci některých českých novinářů, zejména ne těch, kteří jsou naočkovaní propagandou z Bruselu a Washingtonu a už vůbec ne těch, kteří jako slouhové manipulují veřejným míněním.

Filip (KSČM): Nejsem komisař EU ani generál NATO... - pište si, co chcete!
Foto: Daniela Černá
Popisek: Předseda KSČM Vojtěch Filip

Ale nemohu si odpustit důrazné varování - nikoli novinářů, to by nestálo za to a stejně by se to minulo účinkem. Chci varovat občany. Prosím, nenechte manipulovat svým vědomím, účelovým zkreslováním faktů a účelovými texty.

Včera ráno jsem si na seznamzpravy.cz přečetl titulek komentáře: "Důchodci jsou před volbami lovná zvěř. Kdo je uplácí nejvíc?" Zmíněni jsme v této souvislosti samozřejmě i my komunisté... jako jedni z úplatkářů. A to je lež.

Kdyby se autoři textu, Lucie Stuchlíková a Václav Dolejší, ráčili obtěžovat, navštívili web KSČM a pročetli si program strany, nejen ten předvolební, ale všechny od roku 1990, velmi brzy by zjistili, že důstojný život seniorů, a tomu odpovídající permanentní navyšování důchodů, je trvalým cílem komunistů, bez ohledu na čas, který zbývá do těch či oněch voleb. Mimochodem, i v zápisech z jednání sněmovny byste se dočetli, že návrhy na zvyšování důchodů podávali vždy hlavně komunističtí poslanci... Že toho nyní zneužívá hnutí ANO a že si na tom pan předseda vlády nebo ministryně práce a sociálních věcí staví svoji kampaň, to je věc jiná. Že to ostatní strany mají jinak, ještě neznamená, že KSČM s nimi bude házena do jednoho pytle.

Nevolám po novinářské korektnosti, neboť nejsem ani komisař EU, ani generál NATO, a proto vím, že se jí nedočkám. Jen apeluji na zdravý rozum našich občanů. Přemýšlejte sami a nenechte se vodit, občané. Nejsme přece loutky!

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

23:07 Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

Projev na 23. schůzi Senátu ČR 17. dubna 2024 k návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 211/2000 Sb.,…