Flachs (SPD): Sobotka, Pelta... aneb osobní zájmy nad zájmy celku

04.05.2017 9:46

Nedotknutelní mohykáni politické a sportovní scény v českých zemích, kteří nebyli léta schopni přijmout svůj díl odpovědnosti, končí. Premiér Sobotka zavedl ČSSD k nejnižším preferencím za posledních 20 let. Ani Miroslav Pelta (ODS) nezůstal pozadu.

Flachs (SPD): Sobotka, Pelta... aneb osobní zájmy nad zájmy celku
Foto: spo-milevsko.eu
Popisek: Robert Flachs

Miroslav Pelta dokázal přežít jakýkoli skandál, který se stal na hřišti nebo zejména v zákulisí českého fotbalu. Co na tom, že šéf rozhodčích Roman Berbr odrážel jedno nařčení za druhým. Přestože jeho podřízení se už nechtěli zúčastnit těchto zákulisních her, nedošlo k žádné razantní změně. Rychlou změnu však nelze čekat ani po současné razii Policie ČR. Neboť získání důvěry fotbalového národa v čistotu českého fotbalového prostředí bude trvat rozhodně déle než její ztráta.

 

Neméně "úspěšně" si vedl pan premiér. Co je platné, že není sám o sobě vyšetřován v rámci korupčních afér, když je internet plný informací ohledně jeho podílu na vytunelování OKD. Připomeňme, že v daném období působil jako ministr financí. Místo zamýšlení se nad sebou samým a nad nepopulárností politiky ČSSD, premiér kladl důraz na něco jiného. Na likvidaci svých stranických přátel i nepřátel.  Hašek, Dienstbier, Mládek, Zimola a další... jejich politická kariéra byla poškozena právě díky vnitrostranickým čachrům.

 

Bohužel tento nešvar se u nás objevuje stále častěji. Kvůli upřednostnění osobních ambicí je poškozován celek (ať už se jedná o fotbal nebo politickou stranu).

Mgr. Robert Flachs

  • BPP
  • bez politické příslušnosti
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce