Fleischer (SPR-RSČ): EU - komunistický moloch a byrokratický aparát

18.02.2019 18:31

Příkazy, zákazy, cenzura, policejní zásahy, přebujelá administrativa, vliv oligarchů, potlačení středních vrstev, ničení malých a středních podnikatelů - to je dnešní EU. Nic nového se ale nechystá. Staré strany se těší na neúčast voličů.

Fleischer (SPR-RSČ): EU - komunistický moloch a byrokratický aparát
Foto: Archiv HF
Popisek: místopředseda SPR-RSČ Karel Fleischer

Neúčast voličů znamená žádný hlas, ale pouze hlasy věrných a stabilních voličů stejných stran, jako ODS, ČSSD, ANO, TOP09, SPD, Piráti a podobně. Tedy nevolením se na další roky nic nezmění a to nejen v ČR, ale i v EU a má to význam nejen v ČR, ale i v zemích EU, kam se bude vyvíjet dál osud občanů Evropské unie.  I když je to celkem jasné, protože žádná ze současných stran v EP neudělala pro ČR a její občany nic dobrého. 

Také Švédsko jednalo, na pořadu byly kandidátky a zásadní postoj k setrvání v EU, či výstupu.

Mnohahodinová debata na nedělní volební konferenci švédské komunistické strany přijala závěr neopustit EU. Návrh na zařazení bodu programu schůze, který by řešil proces vystoupení Švédska z EU byl zamítnut hlasováním 41:30 hlasům.  

V programu mají komunisté, že Švédsko opustí EU a po nedělním hlasování vyjádřil svoji radost z výsledku, který tento bod vyvrátil, předseda švédských komunistů Jonas Sjöstedt.  

Jiný je názor běžných občanů – nestraníků. Levicových, pravicových, nebo politicky názorově neutrálních. Komunisté navrhli i změnu motta pro volby do Evropského parlamentu z „jiná evropa“ na „socialistická Evropa“.  Ovšem v dnešní situaci je toto spíše nošením dříví do lesa, protože oko  znalé osoby vidí, že EU je socialistická více, než je zdrávo a dalo by se s úspěchem říci, že nese znaky i komunismu.

Direktivní příkazy, zákazy, přebujelá administrativa, chudnoucí střední vsrtvy, nízká podpora malých a středních podnikatelů,  převaha oligarchů, cenzura, policejní zásahy po celé EU, to jsou znaky bolševismu, společně s masívní sociální podporou neproduktivních imigrantů z rizikových zemí, kteří proudí do EU po statisících a vtahují své pětičlenné rodiny, aby zde žili a čerpali dávky bez práce, protože nemají ani kulturu Evropy,  ani vzdělání,  ale ani pracovní návyky a respekt před autoritou, jako mají lidé z Evropy.  EU nám táhne na levou stranu až děsivě.

Stranické setkání pořádali i švédští liberálové, kde jejich předseda Jan Björklund oznámil, že odchází.

Liberálové spolu s málo voličsky podporovanou liberální Centerpartiet, dosáhli „dohod“ se socialisty, kteří vyhráli dvojí volby v posledních dvou volebních období. Výhru socialistů podpořili především „noví občané“ Švédska – imigranti z muslimských zemí, žijící ve Švédsku.  

V podstatě každý potenciální terorista má dnes švédský pas, kterým marně mává na amerických letištích, odkud jej vypovídá důstojník CBP a posílá zpět do Evropy. Často jde o osoby, které v poslední době navštívili na delší dobu Sýrii a Irák i jiné země, kde existuje reálné riziko, že se účastnili cvičení a akcí IS.  

USA se uzavírají, EU se otevírá. Švédsko nasazuje do voleb lidi, kteří podporují současný stav EU.  Ten je sebedestruktivní pro Evropu i její původní obyvatele.  Je stále více byrokratický, nefunkční, těžkopádný a drahý.  EU se stala socialistickým molochem,  zavaleným tunami papírů s příkazy a zákazy a nikdo z běžných občanů nemá tušení, v čem budou žít jejich děti za 25 let.

Změna je na dosah, ale chce to odvahu chronických nevoličů – jít k volbám a volit jinak.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce