Fleischer (SPR-RSČ): Ještě větší pitomec, než jsme čekali

25.05.2017 21:46

Když prohlásil nový ministr financí, že starobní důchodci by měli konečně začít pracovat, pochopil jsem, že nám vládnou psychiatricky nemocní lidé a je třeba se zvednout a začít konat. Volby jsou již v říjnu.

Fleischer (SPR-RSČ): Ještě větší pitomec, než jsme čekali
Foto: Archiv HF
Popisek: místopředseda SPR-RSČ Karel Fleischer

Když z parlamentu a vlády odešla skupinka pohlavních mutantů kolem VV Bonaparta Bárty, naivně jsem věřil, asi jako většina české populace, než větší pitomci se tam už dostat nemohou.

Pak ale přišel slovenský udavač komunistické StB a začal mazat lidem med kolem úst. A samozřejmě velmi obratně a tak Slovákovi skočil Čech na špek a už začalo divadlo, které je ještě komičtější, než v minulosti. Dá se s úspěchem říci, že kvalita vlád je generade od generace horší a horší.

Nemastný a neslaný Sobotka se dětsky neobratným způsobem pokusil o odstranění Babiše a prezident zeman mu to dal patřině sežrat naprosto ukázkovým slyšením, které vyvolávalo bouřlivý smích u většiny obyvatel Česka. Nakonec měl odejít sám Sobotka a zeman patřičně využil, aby se na jeho účet řádně bavil nejen on, ale celá česká populace, aby poznala, že premiér je pitomec. ”Tam si uprav mikrofon” pravil pohrdavě Zeman a hůlkou ukázal Sobotkovi na stojan s mikrofonem. Pak odešel, aniž by si vyslechnul Sobotkův pláč.

Ale to co přišlo potom, je asi dost silný žert, nebo se prachatí papaláši už docela zbláznili.

Bývalý ředitel Microsoftu pro Česko, což je takový gatesův poskok bez m ozku, převzal po slovenském uvadači a vekslákovi české ministerstvo financí a začala komedie, která nikdy nebude mít obdobu nikde na světě.

Jsme jediný stát na celé zeměkouli, který bude mít nejen pracující nezaměstnané, což je dílko ODS senátorů a naprosto tupé ministryně práce a sociálních věcí Marksové-Tominové, ale budeme mít i pracující důchodce.

Odjakživa všude na celém světě byl důchodce důchodcem a nezaměstnaný byl nezaměstnaným. Jen Česko a ODS, ČSSD a nově ANO má novotvary z vlastních hlaviček a je to vidět na první pohled.

Ministr financí požaduje, aby důchodci v sedmdesáti, či osmdesáti letech, kteří pracovali celý život, ještě chodili vydělávat na důchod, protože pantátové v kravatách nemají co krást a soukromí exekutoři si Sobotkovi stěžovali, že důchodci mají příliš malé důchody, a tak nemají co brát.

A tak budeme první země na celém světě, kde nezaměstnaný bude chodit na nucené práce, I když to zakázal nález Ústavního soudu již v roce 2012, a co víc – budeme první zemí na světě, kde starobní důchodci nedostanou důchod, pokud si na něj nevydělají.

Zůstává otázka, proč tedy platíme daně a zdravotní a sociální pojištění.

Nedávno byl v televizi člověk, který si zachránil život, protože mu pojiš´tovna nec htěla zaplatit 150 000 korun na léčbu rakoviny a tak si těch 150 000 korun zaplatil sám a žije. Avšak se zděšením do televize konstatoval, že pokud by těch 150 000 korun neměl – stát by ho nechal zemřít. Proč platíme zdravotní pojištění?

Ministr financí, od kterého jsem nic chytrého nečekal, protože je to jen arogantní mluvka s prázdnou hlavou, zavádí práci pro důchodce. Fajn, proč tedy platíme sociální pojištění?

A pokud jde o další věci – není na dálnice, není na policii a její vybavení, není na školy a na nemocnice. Proč tedy platíme daně?

Mám tedy náv rh. Když není na důchody a na léčbu, pojďme zcela zrušit daně a sociální a zdravotní pojištění. Stejně nikdo nic nedostane a lidé jsou mnohem dokonalejší hospodáři, než papaláši v parlamentu. Když lidem zůstanou všechny peníze, nebudou platit daně ani zaměstnanci, ani OSVČ ani podnikatelé, pak každý bude mít šanci si ušetřit a zaplatit si vše sám. V tomto případě je to asi jediné řešení.

Nedovedu pochopit, jak někdo může vůbec jen vyslovit takovou hloupost, že důchodci mají pracovat. Pochopil bych to u dlouholetých flákačů na dávkách, které je třeba nahnat do práce. Ale starobní důchodce honit po celoživotní práci, kdy mají nárok na zasloužený odpočinek, takový výrok může vypustit jen člověk se známkami rozsáhlé idiocie.

ANO zlikvidovalo malé firmy a drancuje podnikatele a OSVČ a nyní se chystá zrušit důchody. Doufám, že lidé se konečně probudí a je dobře, že se ANO projevilo ještě před volbami. Pracujícími důchodci to začíná a koncentračními tábory by to končilo. Zabrańme ANO dál prznit politiku EET a novotvary, které nemají ve světě v zákonech obdoby.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

18:09 Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu zákona na zrušení veřejnoprávních médií na S…