Fleischer (SPR-RSČ): Kampaň začala - politici vědí o mimořádných volbách

17.06.2018 11:54

Objevují se opět suchá předvolební hesla a sliby. V politických kruzích tuší nové a mimořádné volby, kde půjde o všechno.

Fleischer (SPR-RSČ): Kampaň začala - politici vědí o mimořádných volbách
Foto: Archiv KF
Popisek: místopředseda SPR-RSČ Karel Fleischer

 Pokud si přečtete moje články z předvolební kampaně a dnešní články některých politiků, najdete nápadnou shodu.

„Skopeček (ODS): Dokud se nezačne více stavět, nic moc se nezmění“

O potřebě stavět jsem psal ve svém článku i v programu před volbami 2017.

„Svoboda (KDU-ČSL): Kybernetická bezpečnost a užší spolupráce s NATO“

Kybernetická bezpečnost a mnou psaný článek o potřebě kooperace se zeměmi NATO a USA jsem psal a vše je dohledatelné na webu SPR-RSČ.

Tak bych mohl pokračovat dále. Ovšem můj program nebyl nikdy veřejnoprávní televizí publikován a nikdo ze SPR-RSČ nebyl pozván do živých televizních debat lídrů do voleb do Poslanecké sněmovny.

Předem schválení Piráti a STAN však dostali přednost. ODS ani ČSSD neohrozí.

Tehdy jsem sklízel poznámky o tom, že můj program je populismus. Dnes se tyto věty opakují ústy starých politiků a je to výborný program.

Starých politiků, kteří sedí v PS PČR dvě a více období a měli a mají pravomoc právě tyto věci nyní změnit, když se tak krásně v novinách shodnou. Ale neudělali a nedělají proto vůbec nic a nebudou proto dělat i když je zase zvolíte vůbec nic.

Parlament potřebuje obměnu starých stran za nové, jinak se nic nezmění a budeme žít v tom, co tu máme od listopadu 1989.

Stále se zhoršující kvalita politiků, protože staré partaje nemají lidi a tak nastupují tupé loutky. Myslíte, že ti budou pracovat pro lidi?

ODS si zaplatila promo ve všech médiích, kde se lže o zvyšující se oblibě ODS. A proč by tomu tak mělo být? Čím by si to pasívní a škodící ODS zasloužila? Bídou statisíců rodin, exekucemi na jejich majetek, dlouhodobě tlumenými mzdami a v EU nejdynamičtěji rostoucími nájmy, což vše je z dílny právě ODS? A kde jsou Topolánkovy sliby, že zjednoduší agendu podnikání a sníží daně? 

Opět slyšíme – snížíme daně! A z čeho budeme financovat stát, když všechno rozkradete? Snížíte daně? Ale až po příštích volbách? Tak to udělejte teď, když se v heslech všichni shodujete a sedíte v parlamentu a můžete to udělat a máte k tomu mandát!

A lidé? Vy jim ještě věříte?

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.