Fleischer (SPR-RSČ): Káže vodu, pije víno

22.09.2018 16:56

Dost zvláště působí článek šéfa ODS Fialy o tom, že by se měla konečně dělat seriozní politika a ne jen laciné marketingové tahy. To je jako kdyby Jack Rozparovač prohlásil, že by se mělo konečně přestat vraždit a začít aplikovat lásku mezi lidmi.

Fleischer (SPR-RSČ): Káže vodu, pije víno
Foto: Archiv HF
Popisek: místopředseda SPR-RSČ Karel Fleischer

Zaujal mě článek pana profesora Fialy z ODS, jehož nasbírané a všude uváděné akademické tituly zde nebudu jmenovat, neboť nemáme tolik prostoru a nechci, aby spadl server pod tíhou dat.

Píše, že doufá v seriozní politiku, místo marketingových tahů. Tak toto je poprvé v historii, kdy předseda ODS učinil pokání za celou historii ODS a naopak ještě udělil pochvalu SPR-RSČ Miroslava Sládka.

ODS, jak známo, připravila Českou republiku o iluze o seriozním tržním hospodářství. Kmotrové jsou stále na svobodě, ale mají se zavírat šiřitelé nenávisti na Facebooku za větu o běžencích. OSVČ se plácají v exekucích a honí je daňová Kobra.

Po ODS zůstala v hospodaření České republiky díra přes 400 miliard korun, po jejich slavné vládě s nejlepším chemikem mezi ministry financí, pokaždé dobře naladěným, vtipným a dostatečně ovíněným ministrem financí Kalouskem, původně z KDU- ČSL, později z TOP09, stejně jako Kája Bilderberg, nebo Schwarzenberg, nevím, o spáče ve sněmovně jsem se nikdy moc nezajímal.

Jedna otázka za všechny – jmenujte prosím jednu věc, kterou udělala ODS pro lidi. Jmenujte pak jednu věc, kterou udělala ODS za celé své éry pro OSVČ a pro podnikatele (s výjimkou svých kámošů – sponzorů, kteří si pak mohli stavět po Česku kruhové objezdy, dražší, než v Německu, protože korupce se z něčeho zaplatit musí).

Příkladem je bývalý ministr za ODS Chalupa, který byl vláčen tiskem, protože jeho ministerstvo cpalo státní miliony účelově založeným sdružením, jejichž činnost nebyla nikomu známa. Ovšem nevězí na Borech. Užívá si svých penízků.

Mohl bych jít do historie a číst mezi řádky v období velké privatizace, o jejíž ”nečistotě” před časem v televizi hovořil bývalý ministr pro privatizaci Ježek, ještě než náhle zemřel.

V podstatě se dá říci, že ODS od zloděje propisek Klause po kecku Fialu je skupinka sofistikovaných využívatelů děr v zákonech (které si sami sobě napsali) a možností, které skýtá jejich věčná politická funkce. Člověk - občan a jeho zájmy se z činnosti ODS jaksi vytratili...

ODS hlasovala pro vše, co úspěšně hoblovalo občany a malé podnikatele a živnostníky o peníze. Nemají si s Babišem vůbec co vyčítat. Když čtu od kohokoliv z ODS zmínky, jak si Babiš nakradl, vzpomenu, jak si nakradl kdekdo z ODS.

Občané by valili bulvy, pokud by měli pravomoc vidět majetek některých hlav ODS a vysoce postavených politiků a bývalých státních funkcionářů.

ODS byla vždy jen klišé, lesklý a líbivý povrch se špínou a kriminalitou uvnitř.

ODS si platila psychology, aby věděla jak působí které barvy na prospektech na podvědomí lidí. Členové si platí jejich akademii CEVRO, kde se učí řeči těla, jak přesvědčit davy, tiskne brožurky pro komunální politiky a poslance, kterak se mají chovat, aby měli správnou image, čehož se kecka Fiala drží a poctivě dodržuje řeč těla a pne ruce a ukazuje dlaně, což dle brožurky CEVRO znamená ”nemám co skrývat, nelžu”. To dělá i Jakub Železný z České televize, ale i slavná likvidátorka evropských národů Angela Merkel, známá jako ”Stasi Angela”. (Stasi byla komunistická tajná služba, asi jako v bývalé ČSSR byla StB, což případný čtenář z řad politiků ODS zná osobně ze své životní historie).

Babiš není čistý, ale je to vděčné téma pro ty, kteří chtějí krýt svoji vlastní špinavou minulost. ODS kradla stonásobně víc, než kdokoliv jiný a to na všech úrovních, od zastupitelů až po prezidenta.

Pamatuji jak Václav Klaus v Brně na Náměstí svobody vystoupil na pódium, kde vzplanuly pochodně. Jak efektivní. Patrně inspirace u Hitlera. Předtím však hrál jazz a rozdávala se káva a brněnšní rádoby středovrstváci se tetelili pod pódiem a čekali na boha kapitalismu – Vaška Klause, t.č. užívajícího zámeček na Hanspaulce, který mu platí PPF Group, stejná PPF Group, jejíž letadlo vezlo Klausova kolegu z dob minulých i současných – Miloše Zemana z Číny, kde nám, občanům ČR sjednával hedvábnou stezku. Když už máš pracovat 12 hodin denně za 15 000 korun brutto, aspoň se vytěš čínskou hedvábnou stezkou.

ODS nebo ČSSD, to je stejná banda prospěchářů, kteří jen mluví a mluví a jak si všimne oko bystřejšího pozorovatele, obě strany se uchýlily již jen k heslům, která vysledovali, třeba zde na Parlamentních listech, nebo na Facebooku, že se lidem líbí. Líbí se to, tak to dáme jako jednovětový slib – Snížíme daně! Odmítáme ilegální uprchlíky! Zjednodušíme administrativu podnikatelů! Podpoříme matky s dětmi! Seriozní politiku – ne marketingové tahy! Atd.

Posledně jmenovaný název je marketingový tah ODS z těchto dnů.

V podstatě vše, co kdy ODS vyslovila, nebo vytiskla, je hra a klišé. Snaha vytvořit image vzdělaného a klidného pana profesora Fialy, moudrého člověka, který se tak hnusí při pohledu na neodpovědnou správu státní kasy současné vlády. Škoda, že vláda právě ODS prošustrovala půl miliardy korun, které zaplatila “lůza”, co chodí do práce, nebo se dře jako OSVČ bez opory a ochrany v zákonech.

Jedni mamoní z každé příležitosti a na nějaký program kašlou, lůze stačí věta a drahý krásný a velký a v noci osvětlený billboard a na něm elita národa v sakách za 40 000 Kč.

Druzí pracují, nebo sami podnikají a díky ODS a ČSSD jim na krk dýchá výběrčí výpalného.

Kdysi někteří dnešní bohatí v USA si nakradli jako vyděrači živnostníků a dnes mají miliardy zlegalizované (netvrdím, že všichni, někteří udělali majetek takřka od nuly poctivě). Tehdy chodili mlátiči po hospodách a barech, bordelech a obchodech a vydírali živnostníky – za ochranu. Dnes v České republice toto nemají elity zapotřebí. Zákony, jako Exekuční řád a Občanský soudní řád jim garantují pod kulatým razítkem se znakem soudu ČR, krást kdekomu cokoliv a kdykoliv. Soukromí exekutoři přece jen vrací dluhy od zlých dlužníků. No, škoda, že polovina vyexekuovaných Čechů neměla dluhy žádné, ale museli platit soukromým exekutorům a sponzorům politiků, tučné měsíční odměny, pardon – exekuce.

Z dluhu 1000 korun udělá třeba exekutor a expert přes zabavené nemovitosti JUDr. Kocián exekuci 21 500 Kč a to se štemplem městského soudu v Brně, což je budova na počátku centra Brna.

O té budově, kde se vyrábějí dlužníci a insolvenční trosky, jsem psal na mém webu “Exekuce není byznys” článek, ze kterého cituji:

“Justiční areál Brno (JAB) je seskupení dvou budov jižně od centra Brna u řeky Svratky, mezi ulicemi Heršpická a Renneská.

Areál s celkovou zastavěnou plochou 5 782 m2 tvoří větší soudní budova a menší budova státních zastupitelství.

Náklady na stavební práce měly ke konci činit 1,87 miliardy Kč a za vybavení především nábytkem stát utratil více než 67 milionů Kč.

V areálu sídlí Městský soud v Brně, který co do počtu soudců je spolu s ostravským největším českým okresním soudem.

Městský soud v Brně je v areálu společně s Okresním soudem Brno-venkov.” (více ZDE)

A tak občané budou zase asi volit toho moudrého pana profesora a tu správnou stranu s pěknými hesly a prospekty. A bude to stejné. Je to jako když notorický alkoholik řekne, že dneska ještě bude chlastat, ale od 1. ledna 2019 už ani skleničku.  ODS ale stále věří spousta lidí v Brně a v Praze, což jsou bašty ODS s mnohými věrnými voliči, kteří půjdou s gustem vrazit svůj hlas do urny pro svoji jedinou ODS. Dostanou nějakých 15% a ČSÚ jim přidá procento, které vezme SPR-RSČ a budou zase vládnout, krást, krmit kmotry, nás krmit hesly a sebe miliardami. Dostanou 15% a 85% je volit nebude, ale budou vládnout, tak jako dnes vládne ČSSD, kterou volilo něco málo přes 300 000 lidí v celé desetimilionové ČR, protože politici potřebovali dodělat rozkradené, pardon - rozdělané státní zakázky a ještě nestačili zničit celou policii, aby je nikdy nikdo nestíhal.

A občan? Koho z nich zajímá?

A za podpory České televize a fixlů ČSÚ zase budou vládnout ti samí a zase se nezmění nic, protože 3,5 milionu lidí zásadně nechodí k volbám, protože mají názor, že volby nic nezmění a přece nebudou volit Fleischera, nebo Sládka, v televizi přece říkali, že jsou to rasisti nacionalisti a kdoví jací –isti a tečka. A on ten pan profesor Fiala tak pěkně mluví. Tak si občane po 12 hodinové dřině dej rohlík a vodu z vodovodu a poslouchej, jak pěkně mluví pan profesor Fiala a pne své ruce, aby přesvědčil občany o své čistotě a spořádanosti.

Pro těch 3,5 milionu lidí nemají volby smysl. Pokud by ovšem k volbám přišli a jen půlka z nich by dala hlas dnes neparlamentním politikům SPR-RSČ, kteří již v roce 1991 mluvili o rizicích budoucí africké imigrace do Evropy a o rizicích členství v EU a její pozdější diktatuře, pak by se něco začalo měnit a přetrhl by se nekonečný kruh.

Stane se zázrak v příštím roce, kdy bude SPR-RSČ Miroslava Sládka a já s ní, kandidovat do Evropského parlamentu? Já nemám pouhá hesla, ale aktivity a program, návrhy změn. Nejen já, ale řada dalších kandidátů z řad republikánů. Spousta z nich mají velmi kvalitní program vlastní budoucí iniciativy a všichni jsme připraveni začít okamžitě pracovat pro lidi. To není klišé. Já jsem občan, neberu za své místopředsedování, ani za kampaň ani korunu, dnes máme transparentní účty. Já jsem oběť exekucí. Já nejsem žádný miliardář. Mám zájem mnohé pro lidi a tedy i pro sebe zlepšit, stejně jako mí kolegové PhDr. Sládek, jehož prognózy z devadesátých let se bez vlády republikánů bohužel naplnily. Další lidé a jejich specializace Mgr. Kučera a ekonomika, JUDr. Pindeš a právo, pan Franěk – podnikání a OSVČ, paní Loužilová – zdravotnictví a ochrana zvířat, pan Dubský – obrana proti drogové závislosti a šíření drog, atd. Mé články jsou po léta rozsety po celém internetu a dostávají se na servery a weby a pojednávají zejména o exekucích, insolvencích, srovnávají naše zákony a praxi s demokratickými a právními státy. A dále otázka národní bezpečnosti a kybernetické bezpečnosti, policie, soudnictví. Ne kecy, ale návrhy, věci, které bychom byli schopni předložit např. předsednictvu Poslanecké sněmovny ihned po složení poslaneckého slibu, nebo v Evropském parlamentu okamžitě začít lobbobat za prosazení změn v oblasti exekucí a insolvencí, odstranění byznysu z justice v ČR a zefektivnění vymahatelnosti práva a boj proti lichvě a šmejdům. Moje činnost je vidět za celá léta na Facebooku a VK ve skupině Stop soukromým exekutorům v ČR s 6,5 tisíci členy, nebo na webu Exekuce není byznys s téměř 200 tisíci návštěvami.

Pokud chcete vědět víc o práci republikánů, pak se neptejte České televize. Jděte na naše profily na sociálních sítích a web SPR-RSČ Miroslava Sládka. Nedejte si diktovat od České televize, kdo je volitelný a volte dle vašeho úsudku, až si přečtete nějaké práce, či články, kterých jen já jsem publikoval zde na Parlamentních listech přes 1700.

Myslete na to začátkem příštího roku, kdy budou důležité volby do Evropského parlamentu, kde se dnes válí skvadra ODS a ČSSD a z EP si udělali exotickou cestovku, ale nedělají tam vůbec nic. Myslete na to v příštích volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, kdo se za vás bude nahlas bít a navrhovat logické a slušné zákony a změny zákonů, které povedou k normálnímu životu všech, ne k předlužování domácností a bohatnutí malé skupinky lidí kolem dvou až tří politických stran a jejich odnoží a satelitů.

(převzato z Profilu)

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokop (Levice): Za populisty mám lháře z ODS

20:01 Prokop (Levice): Za populisty mám lháře z ODS

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ODS.