Fleischer (SPR-RSČ): Nebezpečný jako kastrát v harému

03.04.2017 15:14

V celé Evropě se zvedají nálady prezentované Geertem Wildersem, Marinou Le Pen, nejnověji švédskými demokraty, kteří se dotýkají hranice dvaceti sedmi procent.

Fleischer (SPR-RSČ): Nebezpečný jako kastrát v harému
Foto: Archiv HF
Popisek: místopředseda SPR-RSČ Karel Fleischer

V českých médiích je tento vzestup horlivě komentován a jeho představitelé jsou líčeni v těch nejhorších barvách, stejně jako předpokládaný vývoj, pokud by se dostali k moci. Je jim vytýkáno nepřátelství k Evropské unii a snaha ji opustit, nepřátelství vůči přivandrovalcům, nesnášenlivost k islámu, atd.

Všechno za hranicemi je kritizováno až neuvěřitelně drsně, jako nebezpečí pro budoucnost nejen celé Evropy ale i nás v srdci kontinentu.

Podle posledních průzkumů volebních preferencí v České republice SPD by se prý také dostala do parlamentu. Je to strana, která je údajně také vlastenecká, nepřátelská vůči Evropské unii, přivandrovalcům a islámu. Je tomu ale opravdu tak? Proč se tedy přecházejí údajné volební preference tak nevšímavě? Jinak velmi aktivní novináři najednou nevidí a neslyší, proč jim nepřipadá právě přivandrovalý míšenec nebezpečný?

Každé volební období je třeba představit novou stranu, která má dvojjediný úkol, nalákat hlasy nespokojených občanů – voličů a poté je odevzdat vládnoucí bandě. Tak se tomu kdysi stalo s Unií svobody, za kterou kandidovala jedna cikánská aktivistka, kterou po vstupu do parlamentu posadili na místo, které dříve zaujímal předseda SPR – RSČ. Potom přišli s Věcmi veřejnými, Úsvitem a nyní má tuto špinavou práci pro staronové vládce odvést SPD. Opsaný program naláká ty voliče, kteří sice souhlasí s programem SPR – RSČ, ale chtějí ve své přelétavé nevěrnosti jinou hlavičku. Ta se jim dodá, oni poslušně odevzdají hlasy a ty potom budou sloužit Babišovu hnutí ANO stejně, jako mu sloužily celé již takřka uplynulé volební období (viz hlasování nezařazených).

Jelikož je nyní islám často citován není od věci si připomenout nejen Korán, ale i jeho praktickou aplikaci. Šejk nechal několik svých služebníků vykastrovat a z těchto kastrátů potom udělal strážce svého harému. Mohl se spolehnout, že sice budou dobře sloužit svému pánovi ale zároveň neohrozí jeho dominantní funkci v harému.

Právě takového kastráta si za svoje peníze pořídili Babiš se Zemanem. Sloužit jim bude dobře, ale nebezpečný rozhodně není. Je tedy jenom na občanech, zda si jako zástupce do parlamentu zvolí kastráta anebo se poohlédnou po někom, kdo svoje sliby plní.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

6:04 Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k náhradám ministra Beka za bydlení.