Fleischer (SPR-RSČ): ODS začala manipulovat a strašit nejen růstem ANO a PIRÁTŮ, čímž chce posílit

11.12.2018 20:27

ODS už tradičně zase lže a straší, aby sobě zvedla klesající preference do blížících se evropských 2019 a parlamentních 2021 voleb. Jako strašák slouží ANO a Piráti. Naskočí český volič na bubáka Fialu, nebo bude volit rozumem? Doufám pevně v druhou

Fleischer (SPR-RSČ): ODS začala manipulovat a strašit nejen růstem ANO a PIRÁTŮ, čímž chce posílit
Foto: Archiv KF
Popisek: místopředseda SPR-RSČ Karel Fleischer

Stalo se zvykem v zemích českých, že politikou otrávení lidé už znaveně napolo naslouchají historicky nejvtipnějším teoretikům z ODS, dnes aktuálně tlachalovi Fialovi naslouchají jeho moudrá hesla a hlavně volí poté celkem vždy a pravidelně cestou nejmenšího zla. I táta soukromých exekutorů Miloš Zeman se dostal na Pražský hrad jako „lepší“ varianta druhého kandidáta, spáče Karla Schwarzenberga, kterému je sotva rozumět cože to mumlá a v jazyce jakého kmene. Nicméně spavost, smrtící únava, drobná inkontinence a navíc sem tam viróza postihla i lepší variantu a národ opět zaplakal. Potácející se prezident nad korunovačními klenoty oběhl i americké televizní kanály a Zemana nezachrání už ani občas sem tam moudrý výrok.  I když zde by se to dalo nazvat spíš populismem, než skutečně vážně myšleným moudrem.

Skutečnosti, že český volič nemá na vybranou (Česká televize mu to nedovolí) a je zvyklý volit vždy menší zlo, nikdy ne kvalitní politiky, využil ne zase tak hloupý Fiala k tomu, aby uplatil, nebo řekkněme přesvědčil česká média, která začala strašit občany vymyšleným strmým růstem popularity dvou stran – ODS a Pirátů. V reálu roste ANO, protože společný postup všech bolševiků – nyní nově po listopadu 1989 jsou to masky KDU-ČSL, KSČM, ODS a ČSSD s TOP09 – tvrdě útočí na ANO a Babiše a rozpoutali doslova kampaň proti jediné straně. Já tu však nejsem advokátem pana Babiše, ani ANO, ale že vznikají už i mobilní aplikace na téma „Babišovy výroky“, to je známkou toho, že jim Babiš vadí stejně jako já s mým webem Exekuce není byznys a skupinou na Facebooku Stop soukromým exekutorům v ČR, protože začínám prorůstat internetem a objevovat se všude a lidé si uvědomují dobře, jak funguje exekutorský byznys.

Nicméně zpět k velké politice a umírající ODS, jejíž někteří členové jsou převážně stále ještě v přípravném trestním řízení a zatím nemají tušení, že jejich kradení a zneužívání postavení politika v minulosti a současnosti je již dávno sledováno a sčítáno policií a jednoho dne to bude cvakat na jejich zápěstích více, než je zvykem a proto hurá do Poslanecké sněmovny a šup pod imunitu, že – starostové a nezávislí? Kolik asi hodí ty kšefty starostů? Dotace. Kruhové objezdy.

ODS tedy opět taktizuje a riskuje zprávy o růstu Pirátů. Samozřejmě se jim to může vymknout a český volič se začne chovat jinak a Piráty volit bude, nebo bude volit jiné tradiční a Českou televizí dobře schovávané a utlumované strany jako je SPR-RSČ.

Ovšem praxe hovoří jasně – vystrašit lidi růstem Pirátů a postavit je před jedinou volbu (jako kdysi KSČ) buď Piráti, nebo ODS. A tím chtějí dosáhnout svého nárůstu a návratu ke zdrojům a pokračování chránění kriminálních bossů, likvidátorů policejních sborů a vyšetřovatelů a neúměrného kradení ze státního rozpočtu, ale i z dotací EU.

ODS si dnes u vesla přeje už snad jen tupý restituent, nebo sám rodinný příslušník tatínka s funkcí v této straně, který k vánocům obdrží BMW a dům v Tróji zadarmo.

Jak z toho ven, už Fiala vymyslel a tak tvrdě atakuje Babiše a když se mu podařilo obrátit národ proti ANO, zlikvidovat SPR-RSČ, tak se snaží dál zlikvidovat Piráty, nebo spíše zpopularizovat viditelné hlupáčky natolik, že se národ opět vyděsí „Tohle má mít v parlamentu většinu – tak to radši ODS“.

Skutečný stav je však jiný a každý si může kolem sebe udělat průzkum volebních preferencí sám a zjistí pravdu. Manipulace ODS nepomůže. Český volič má snad ještě paměť na to, že poslední hrůzovládu absolutního antitalenta a směšného scénáristy slavné „love story“ Nagyová vs. premiér – Péťa Nečas, zastavil až zásah kriminální policie. Jinak by tu kradli dodnes a lidé by pracovali dodnes za minimální mzdu 8000 korun hrubého měsíčně. Inu, každá „pravice“ chápe tržní mechanismus jinak. Podstatné je, aby věc pochopili voliči a podle toho se zachovali a já jen doufám, že to nebude zase ODS, kdo nám bude dalších 30 let utahovat opasky, aby si sami sobě mohli přidávat a ukusovat po miliardách státní rozpočet a dotace z EU.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice