Florian (SPO): Utíkají opravdu před válkou nebo se jen chtějí mít lépe?

17.09.2015 10:19

Téma dnešních dnů IMIGRANTI. Kdo vlastně jsou, proč tak najednou utíkají a neutíkali už dříve? Válčí se přeci v Sýrii už delší dobu... Utíkají skutečně před válkou? Nebo se jen chtějí mít lépe?

Florian (SPO): Utíkají opravdu před válkou nebo se jen chtějí mít lépe?
Foto: spoz.cz
Popisek: SPO

To co se dnes děje na Srbsko Maďarské hranici jen ukazuje pravou tvář těch, kteří přicházejí do Evropy z válkou zmítaných zemí. Utíkají však skutečně před válkou? Kdyby ano, tak se nedožadují násílím k postupu do západní Evropy a postačilo by jim zůstat v první zemi, kde je mír, tedy třeba i v Srbsku. Nabízejí se dvě verze proč tomu, jak se chovají a dožadují se vstupu do západní Evropy, tak je. Tou první je ekonomická, tedy že se chtějí mít lépe a chtějí pouze využít sociálních výhod Německa a dalších vyspělých zemí.

Tou druhou, horší variantou je, že jejich přesun někdo organizuje, platí a pro Evropu to bude mít fatální následky. Už je tomu více než půl roku, co se představitelé ISIS nechali slyšet, že do roka ovládnou Evropu. Představitelé zemí EU se tomu doslova smáli, že to není možné. Selský rozum mi ale teď říká, že to je možné a že se to děje. Imigranti, mezi kterými jsou i dle představitelů Libanonu, radikálové ISIS, tak bez problémů se jako rakovina nenápadně šíří po Evropě, aby v ten správný čas, čas kdy dostanou povel, napadli Evropu a než se Evropští představitelé vzpamatují, bude pozdě a mapa Evropy bude vypadat přesně tak jak ji před více než půl rokem představitelé ISIS prezentovali, tedy, že žádná Evropa už nebude. A jak toto vše tedy řešit? Společně s dalšími světovými velmocemi neprodleně do válkou zmítaných zemí poslat vojáky, razantně jejich řádění ukončit a začít těm, kteří prchají, znovu budovat jejich domov. Určitě to vyjde levněji a bude to více ku prospěchu, než je přijímat mezi sebe.

Říká se jiný kraj, jiný mrav a zde je to jiná vzdálená oblast jiný mrav a mravy mají tito lidé zcela odlišné, než na které jsem zvyklí my zde v Evropě. A takové výkřiky, že můžeme přijmout 15tisíc uprchlíků, vždyť je to velikostně pomalu jedno okresní město, tento počet uprchlíků a nedokážu si představit, že by se takový počet lidí dokázal přizpůsobit naší mentalitě a všemu na co jsme my zde zvyklí. Tito lidé se neumějí chovat "Evropsky". Obávám se o budoucnost nejen naší republiky, ale celé Evropy a proto říkám NE UPRCHLÍKŮM, neutíkáte před válkou, jen se chcete mít lépe a parazitovat na tom, co zde generace našich předků vybudovali.

Roman Florian

  • SPOZ
  • NE imigrantům v EU, je to zvěř, která se neumí chovat
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…