Gabriel (ODS): Opravdu jsme na Titaniku?

14.08.2013 7:23

Mnohými je ODS odepisována. Tato slova jsou slyšet ze všech stran politického spektra i od mnohých novinářů a politologů. Nelze se divit. Místo tvrdé práce, návratu k pravicovým hodnotám a politice, se opět snažíme vyřizovat si účty uvnitř strany a to nejlépe přes média a jako finále pak někteří odmítnou návrat pana Václava Klause a to v jakékoli podobě.

Gabriel (ODS): Opravdu jsme na Titaniku?
Foto: red
Popisek: Logo ODS

Jsme opravdu nepoučitelní? Místo semknutí se a řešení problémů, opět žabomyší dohady. Nenecháváme si ani poradit od bývalých předsedů a premiérů. Ať to byl již návrh Mirka Topolánka, který zazněl na posledním kongresu, na volbu krizové vedení a hledání cesty zpět na výsluní pravice, tak jak je již uvedeno shora, odmítnutí Václava Klause paní Miroslavou Němcovou. Následné stesky, že na nás pan prezident nenechal nit suchou, pak už všem vyloudí jen trpký úsměv na tváři. Neustále řešíme náš mediální obraz, kterému ale sami dáváme co proto. Strašíme občany prezidentskou diktaturou, ale nenabízíme nic. Mluvíme o nových tvářích, ale některé letité se drží svých pozic vší silou. Navíc, ODS je demokratickou stranou, věřím, že to tak stále platí, takže volba nových tváří záleží na všech členech, od místních sdružení až k vedení, protože kandidátky nesestavuje jediný člověk, ale vznikají přeci od těch základních článků naší strany. Přestaňme se, prosím, chovat jako ublížení, semkněme se za předsedou a pojďme pracovat. Pro ODS a pro naši zemi a naše občany. Česká republika silnou a důvěryhodnou, ale také neuplakanou pravicovou stranu potřebuje. Přestaňme marnit čas.

Jan Gabriel
pověřený vedením OS ODS Praha 11

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…