Golasowská (KDU-ČSL): Masturbační budky

20.01.2016 16:49

Tak v New Yorku je už mají. Masturbační budky na manhattanském chodníku, které mají pomáhat vystresovaným mužům uvolňovat napětí. A co má Amerika, budeme mít jistě brzy i my, přece nemůžeme v tak důležité věci zaostávat.

Golasowská (KDU-ČSL): Masturbační budky
Foto: kdu.cz
Popisek: Pavla Golasowská, KDU-ČSL

Po statusu sexuálních asistentek, které už čile pracují a dle jejich slov je o tuto pozici velký zájem přišla země velkých možností s novým nápadem a tím jsou masturbační budky. Prostě jdete po chodníku, jdete z práce a potřebujete si "sexuálně ulevit". Křoví nikde, a kdyby i bylo, riskujete, že vás někdo objeví a bude z toho ostuda a průšvih. A hle, zde je budka, kde tuto činnost můžete provozovat v soukromí, skryt očím kolemjdoucích. Schválně píši skryt, neboť sexuální budka je určena pouze mužům. A co ženy, jak k tomu přijdou ? Očekávám, že se určitě ozvou organizace, hájící rovnost pohlaví a brzy bude jistě budka i pro ženy. Akorát si nedokážu představit, jak tuto budku bude využívat žena, která běží z práce ověšena nákupními taškami, za ruce vede děti, které vyzvedla ze školky. Nepochybuji, že má stejně tolik stresu, jako muž (už jen ze zásady to tak musí být, máme rovnost ve všem) a bude si chtít taktéž ulevit. I pohodí tašky před budkou, děti nechá u tašek a odskočí si. Za chvilku vychází uvolněná a zářící, stres je pryč, popadne náklad a potomky a běží domů prát, vařit, uklízet.....jaj, hned je ten svět krásnější.

Tolik tedy má fantazie, která ale zřejmě není tak daleka realizaci. Před pár lety jsem se smála zprávě o sexuálních asistentkách v zahraničí a vida, už je tu máme, "odlehčovací budky" budou zřejmě následovat.

I když budka GuyFi je v Americe zatím postavena nelegáĺně, za jeden den ji navštívilo již 100 mužů. Budku mohou využít zájemci zdarma. Lituji ty, kdo ji budou uklízet.

Psáno pro blog.idnes.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

18:09 Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.