Hampl: Měli by být zneklidněni především rodiče

07.05.2017 12:30

Vyjádření na sociální síti Facebook:

Hampl: Měli by být zneklidněni především rodiče
Foto: Archiv PH
Popisek: Petr Hampl

Po událostech minulého týdne by měli být zneklidněni především rodiče. Posíláte své dítě do Skauta nebo Junáka a doufáte, že si posílí zdravé myšlení a zdravý životní styl. Jenže ve skutečnosti tam bude vystaveno agresivnímu multikulturnímu vymývání mozku, naučí se nenávidět svou vlast a svůj národ, pohrdat svými voliči, kluci jsou vedeni ke změkčilosti...prostě horší než kdybyste ho posílali do klubu komunistické mládeže. Totéž platí o katolických gymnáziích a řadě dalších organizací.

Naštěstí se občas najdou oddíloví vedoucí a učitelé, kteří na pokyny svých vedení kašlou a vedou děti zdravě jako za starých časů. Nicméně to problém zmírńuje, ale neřeší. 

Obávám se, že stejný osud postihne každou organizaci, která je dost velká, aby v ní vznikla funkcionářsko-byrokratická vrstva. Ti nahoře se naučí brát si granty, tím se stanou nezávislými na těch dole a jejich myšlení se rychle změní tak, jak to diktuje poskytovatel grantu. Velká tradiční organizace rozhodně není zárukou solidnosti. Ba právě naopak.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

18:09 Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.