Hannig (APB): Chci prosadit Zákon o českém jazyce a kultuře

18.09.2021 12:00

Komentář Petra Hanniga, lídra Aliance pro budoucnost v Královéhradeckém kraje kraji. S jakými tématy jde do voleb a co je největším problémem kraje, jehož je lídrem.

Hannig (APB): Chci prosadit Zákon o českém jazyce a kultuře
Foto: repro Youtube, BR
Popisek: Předseda Rozumných Petr Hannig

V roce 2002 jsem založil Stranu zdravého rozumu (později se název změnil na Suverenita a nyní ROZUMNÍ) s tím záměrem, že stát by měl mít stejné povinnosti k občanovi, jako má občan ke státu. Bohužel ani do dnešních dnů se na tom nic nezměnilo. Když například finanční úřad udělá chybu, má na její odstranění nepoměrně dlouhou dobu, když občan, živnostník, podnikatel udělá chybu, lhůty k nápravě jsou daleko kratší.
 

Mgr. Petr Hannig

  • Rozumní
  • Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • mimo zastupitelskou funkci
 
Proto Rozumní kandidují na kandidátce Aliance pro budoucnost, protože má v tomto ohledu stejný program. Na politice mi neimponuje nic, ale musí přijít opravdová změna a voliči by neměli volit žádnou parlamentní stranu, protože to je zakonzervování všech současných i minulých nešvarů.
 
S jakými volebními tématy jdu do nadcházejících podzimních voleb? Napravit nesouměrný stav. Občan by měl mít stejná práva jako stát a stát stejné povinnosti jako občan. Navíc jako nominant na ministra kultury za Alianci pro budoucnost, volební číslo 9 chci prosadit Zákon o českém jazyce a kultuře. Není možné, aby v nápisech scházela čeština a není možné, aby v českých rádiích nebyla slyšet česká píseň a stovky milionů za tantiémy odplouvaly do zahraničí.
 
 
Jsem lídrem Královéhradeckého kraje. Je velice smutné, že v tomto kraji, kde žijí inteligentní lidé, dědici písmáků a národních buditelů jsou nejnižší mzdy v porovnání s ostatními kraji ČR. Také stav komunikací je, zvláště v okrajových částech kraje, tristní.
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Fialova vláda otevřeně šlape po právech zaměstnanců

9:15 Ostrá (SOCDEM): Fialova vláda otevřeně šlape po právech zaměstnanců

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vládnímu návrhu výpovědi bez udání důvodu