Hannig (Rozumní): ČT by už měla nasadit nového moderátora a novou koncepci

14.11.2021 17:14 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k dnešním televizním debatám

Hannig (Rozumní): ČT by už měla nasadit nového moderátora a novou koncepci
Foto: repro Youtube, BR
Popisek: Předseda Rozumných Petr Hannig

Přátelé, teď velice krátce k dnešním debatám. Předem, Moravce jsem po chvíli vypnul, protože je to zastaralé, nudné. ČT by to měla už konečně řešit a nasadit nového moderátora a novou koncepci.

První hodina na Primě. Velice se mi ta debata líbila. Víte proč? Nezaváněla nenávistí. I když pan Jurečka občas drmolí, že mu nebylo všechno, co říkal, rozumět, tak konkrétně reagoval na to, co říkal pan bývalý premiér Špidla, který zaskakoval za nemocnou ministryni Maláčovou. Bylo to možná dobře. Protože pan Špidla mluvil velice konkrétně a bez zbytečných výpadů.

Ano, tak to má být. Z levicového spektra kritika pravicového programu vlády. Nakonec v současné době jsme všichni na jedné, potápějící se lodi. Je třeba rychle vším možným a dostupným vylévat vodu z trupu lodi. I když se mi aktéři debaty ze začátku zdáli být nezajímaví, nakonec to bylo dobré.

Druhá hodina. Velice dobrá paní bývalá hejtmanka Wildumetzová Mráčková z ANO a docela mě mile překvapil pan Rozvoral z SPD. Ze začátku opakoval ty naučené floskule, které slýcháme z úst T. Okamury, ale během doby, kdy se necpal do debaty za každou cenu jako pan Baxa z ODS, nakonec dobře a věcně reagoval na invektivy paní Richterové od Pirátů.

Mgr. Petr Hannig

  • Rozumní
  • Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Kovářová: Justiční tabu aneb O čem se nemluví

16:02 Senátorka Kovářová: Justiční tabu aneb O čem se nemluví

Mé vystoupení na kulatém stole nazvaném Kárné řízení a jeho nová perspektiva, který proběhl 25. dubn…