Hannig (Rozumní): Hyeny vyhrabaly jámu. Kdo do ní spadne?

15.11.2018 7:31

Při sledování "kolosálního mediálního díla" jsem nabyl dojmu, že bylo natočeno někdy v létě, a připraveno na citlivou dobu 17. listopadu. Snad aby vyprovokovalo pouliční demonstrace typu ukrajinského Majdanu.

Hannig (Rozumní): Hyeny vyhrabaly jámu. Kdo do ní spadne?
Foto: archiv kandidáta
Popisek: předseda Strany zdravého rozumu – ne ilegální imigraci – peníze raději pro naše lidi Petr Hannig

 Andrej Babiš, který se tak nějak asi mimo plán světových kormidelníků vetřel až na vládní vrchol, se zprvu zdál být pro ně užitečným. Do europarlamentu poslal ve volbách 2014 Pavla Teličku - zcela vyhovující osobnost, nic lepšího si věrchuška v Bruselu nemohla přát. Jakmile Babiš začal vyvíjet samostatnější politiku, tak ho ti, kterým do Babylonu nad řekami Ill a Rýn pomohl, rázně opustili a nyní plavou na vlastní pěst v nejvyšších patrech kulaté věže. Trochu samostatnější politika, to ještě šlo. Ale když se zcela "vymkl kontrole" a dovolil si nepodpořit Globální pakty OSN o migraci, neprojevuje nadšení pro měnu euro, nechce zvyšovat vojenské výdaje, neboť přesně neví, proč bychom měli peníze vyhazovat na drahé zbrojní systémy, nehoruje pro výstavbu nových jaderných bloků, tak pozor, to chtělo skutečně velký kalibr.    A ten přišel právě teď. Krkavčí táta nechá unést svého syna dokonce na Rusy anektovaný Krym. "Stateční" novináři nalézají, přes všechny peripetie, které nám neznalcům hezky v přímém přenosu sdělují, ztraceného syna tam, kde má být a o jehož pobytu policie ví. Jedno oko nezůstalo suché.

Jenže ouha. Chybička se vloudila. Politici šesti parlamentních stran naskočili hbitě na mediální vlnu a vyžadují demisi vlády. V jednom šiku stojí Starostové (bez Gazdíka), Piráti, velký vůdce ODS Petr Fiala, za TOPku ještě že ne všemi oblíbený Miroslav Kalousek, ale nový šéf Jiří Pospíšil, Pavel Bělobrádek a považte vedle něj, v jednom šiku s demokratickým blokem, Tomio Okamura, ikona SPD (což způsobilo v táboře jeho voličů pozdvižení a hluboké zklamání). V ten moment se z reportáže, která měla cílit i na lidské city, stává politikum. Lidské city vychládají a vše je vrženo na politické kolbiště.   A lidé začínají přemýšlet. Není to všechno proto, že Andrej Babiš zvýší důchody, že lidé budou dostávat nemocenskou hned od prvního dne nemoci a nebudou tak rozšiřovat nákazu mezi své spolupracovníky. Vím, že tu karenční záležitost zařídila ČSSD, ale to lid neví. Že nechce přijmout ani jednoho uprchlíka, že nemá pochopení pro srdce lidovecké europoslankyně Šojdrové a nechce přijmout sirotky. A lid si myslí, že oni sirotci jsou sedmnáctiletí muslimští mladíci, se kterými mají své zkušenosti v Německu či Švédsku.

Mgr. Petr Hannig

  • Rozumní
  • Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • mimo zastupitelskou funkci

Takže začíná být jasné, že předčasné volby, pokud by se přece jenom konaly, přinesou Babišovu ANO ještě vyšší zisky a kromě ODS a Pirátů by to nikdo neměl z parlamentních stran jisté.   Myslím si, že je potřeba podporovat cestu nepřijetí Globálních paktů, odmítnutí Istambulské úmluvy, nepřijetí eura, odmítnutí chování velkých původních státu EU Francie a Německa a dalších k novým státům EU z postsovětského bloku jako ke svým koloniím, k nezvyšování výdajů na zbrojení. I když jsme (Rozumní) měli mnoho výhrad k minulé politice ANO, v současné situaci, kdy se na nás hrne ze všech stran záplava hrozeb, pád Andreje Babiše, který je prvním premiérem po delší době, který se umí na zahraničním poli slušně domluvit a navázat svou jazykovou vybaveností neformální vztahy se státníky jiných zemí, by pro Českou republiku nebyl přínosem.

Pokud by ovšem přece jenom vláda padla a předčasné volby se konaly, ROZUMNÍ jsou připraveni kandidovat s ostatními podobně realisticky a vlastenecky smýšlejícími stranami v jednom bloku ve všech krajích s plnými kandidátními listinami.

(převzato z Profilu)
  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…