Hannig (Rozumní): Naprosto nevhodné chování rodičů v základní škole v Praze 6

03.09.2018 22:01

Někdy je mi z chování některých lidí, dalo by se říci davového chování, ovlivněného zlobou médií vůči naší hlavě státu, až přímo zle. Nezastaví se před výročími, ani před tak pozitivní věcí, jako je první den prvňáčků v lavicích.

Hannig (Rozumní): Naprosto nevhodné chování rodičů v základní škole v Praze 6
Foto: archiv kandidáta
Popisek: předseda Strany zdravého rozumu – ne ilegální imigraci – peníze raději pro naše lidi Petr Hannig

Nedávno jsem zde kritizoval pískání na Lucii Bílou. Skupina pískajících nesouhlasila s tím, že L.B. vystupovala s Alexandrovci.

První školní den na Praze 6 předčil ovšem všechna očekávání. Rodiče ozdobení červenými trenkami na klopě (jak bezpochyby spontánní věc, když měli všichni stejné červené trenky – kdo to financuje?), místo aby byli rádi, že právě jejich prvňáčky poctil svou návštěvou pan prezident, tak degradovali i jeden z velkých dnů své ratolesti. Jedna z mladých žen, snad mající svém dítě ve třídě, zakřičela na prezidenta: „Fuj, táhni“. Možná, že by stálo za zjištění, zda skutečně byla matkou jednoho z dětí.

Média velmi ochotně vyzpovídala jednu matku s červenými trenkami na klopě, proč protestuje. Její odpověď byla ve svém důsledku signifikantní: „Protože nesouhlasím s tím, že byl zvolen Miloš Zeman prezidentem“, možná, že ta slova byla trochu jinak řečena, ale fakticky nesouhlasila s výsledkem demokratických voleb.

Tato aktivistka s červenými trenkami na klopě vlastně nesouhlasí se svobodnými volbami. Chce návrat k totalitě, kdy se mohly volit jenom ty osobnosti, které doporučovala strana a vláda a tehdy i dnes všemocná média. Zatímco tehdejší média vynášela do nebes naše tehdejší politiky, dnešní média kydají na hlavu státu neustále špínu. Zesměšňují demokraticky zvoleného prezidenta, vyhledávají záměrně takové situace, při nichž se může čekat, že nějaká organizovaná klaka (stejné trenky na klopách) prezidenta bude dehonestovat.

Mgr. Petr Hannig

  • Rozumní
  • Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • mimo zastupitelskou funkci

Je to velice smutné, když se tito lidé neštítí svým jednáním znesvětit první den svých dětí, ale je vlastně jedno, ony jim to jejich děti až sami budou staří spočítají i s úrokem, ale znesvětí i první školní den dětem těch rodičů, kteří s takovým nesmyslným „protestem“ nesouhlasí

Tak jako jsem se podivoval nad tím, že Lucie Bílá vystoupila při politické akci, která je většinou doménou dnešních umělců majících ten pro média nejsprávnější názor typu Jaroslav Hutka a pod., tak jsem se divil, že si prezident Zeman vybral pro návštěvu školy Prahu 6. Tento obvod spolu s centrální Prahou měl vynechat a naopak, když už chtěl navštívit školu v Praze, tak nějakou na sídlištích na okraji Prahy, třeba Letňany, Bohnice nebo Jižní Město.

Víte, závidím Britům, že mají jeden bod který je nekritizovatelný a který stmeluje víceméně skoro všechny Brity. Takovéto chování k hlavě státu, které předvedli někteří rodiče Prahy 6 při návštěvě prezidenta by v UK nebylo vůbec možné a pokud by se tak stalo, neobešlo by se to bez následků pro urážku státního symbolu, což královna, hlava impéria, je.

Myslím si, že i pro budoucnost, bychom měli zajistit právní ochranu hlavě státu, podobnou té, které mají ve Velké Británii, aby naše příští generace měly také bod, který je nezpochybnitelný.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…