Hannig (Rozumní): Normálně žít, normálně pracovat

27.07.2021 14:45 | Komentář

Celý svět jakoby se pomátl. Ekonomika v důsledku pandemie zažívá neradostné vyhlídky a přitom se řeší elektromobilita. Zkusili jste v této době například sehnat cihly? Vracíme se pomalu ale jistě nazpět do doby před převratem.

Hannig (Rozumní): Normálně žít, normálně pracovat
Foto: Vít Hassan
Popisek: Petr Hannig

V tuto dobu, kdy se jedná o hodně a je třeba zachránit co se dá, rozhodli jsme se (Rozumní) nekandidovat samostatně, ale naopak v rámci většího celku Aliance pro budoucnost.

Protože jsem člověk vyznávající hodnoty jako je rodina, výchova dětí k zodpovědnému přístupu k životu, tak jsem přesvědčil členskou základnu k tomu, abychom poprvé v historii nekandidovali samostatně. V současné době jde totiž o hodně. Nutně zde nyní totiž schází strana, která by byla prosta laciné ideologie, a prostě  podporovala pracovité lidi, kteří v životě něco dokázali a je za nimi vidět celoživotní úspěšná práce. Dnes je Parlament plný lidí, co dělají politiku téměř od svého útlého mládí a praktický život nepoznali. Aliance bude podporovat každého člověka, ať už je to lékař, či zdatný řemeslník, který postavil svůj život na výsledku své práce a ne na natažené ruce pro lenošivý život.

Aliance nechce upírat seniorům jejich právo na aktivní stáří, včetně rovnoprávnosti s ostatními věkovými kategoriemi. Narážím tak na pokusy omezovat seniory, co se řidičských průkazů týká.

Anketa

Roman Janoušek se přibelhal do vězení. Myslíte, že je na tom zdravotně opravdu tak zle?

hlasovalo: 18461 lidí

Před dvěma lety se totiž uvažovalo o tom, že by senioři měli mít k dispozici pouze 6 trestných bodů, místo všeobecných 12.

To je naštěstí zažehnáno. Ovšem je tam nově nesmysl, že vozidlo může míjet cyklistu pouze v odstupu jeden a půl metru. Zkuste to doslova dodržovat na úzkých silničkách třeba Vysočiny. Prostě poslanci by měli být lidé spojení s praktickým životem a to kandidáti Aliance pro budoucnost jsou.

Já v současnosti považuji za důležité to, že v době, kdy se řeší pouze protesty proti nařízením vlády ohledně pandemie, se nám nepozorovaně vkrádá do škol něco, co má daleko více devastující vliv na budoucnost našeho národa. Zažil jsem totiž šok. Jeden známý mi vyprávěl, že za ním přišla jeho vnučka, aby jí dal peníze pro Ježíška, že by chtěla jít na operaci, aby z ní byl chlapeček. Že za dětmi byly nějaké paní a říkaly jim, že když chce nějaká holčička být chlapeček, že se to dá zařídit. Proboha, kam jsme se to dostali? Jak je možné, že se do škol dostávají tyto názory. Pokud se Aliance dostane do vlády, důsledně bude vyžadovat, aby školství pro nejmenší bylo chráněno od jakýchkoliv devastujících vlivů na dětskou psychiku.

Čeká nás těžká doba. Dokážeme ji překonat jenom tehdy, budeme-li moci normálně pracovat a hlavně – normálně žít.

(převzato z Profilu)

Mgr. Petr Hannig

  • Rozumní
  • Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • mimo zastupitelskou funkci

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Petr Hannig

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Kuba: Letiště se nám v loňském roce podařilo rozhýbat a rozlétat

8:19 Hejtman Kuba: Letiště se nám v loňském roce podařilo rozhýbat a rozlétat

Cestovní kancelář Čedok přidává na zimní sezonu první destinaci z Českých Budějovic. Z jihočeského l…