Hašek (ANO): Zrušení oblastní organizace ANO V Praze 7 bereme jako protiakci vůči organizaci, která přichází s kritikou postupů a způsobů fungování Hnutí ANO

16.09.2019 11:05

Vyjádření Michala Haška (ANO) k zrušení oblastní organizace ANO v Praze 7.

Hašek (ANO): Zrušení oblastní organizace ANO V Praze 7 bereme jako protiakci vůči organizaci, která přichází s kritikou postupů a způsobů fungování Hnutí ANO
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zastupitelé ANO 2011 Jaroslav Štěpánek (vlevo) a Michal Hašek

Ze zcela pro nás nepochopitelných a smyšlených důvodů byla z vyšší moci celostátním předsednictvem zrušena oblastní organizace ANO v Praze 7. Údajné důvody nám byly sděleny pouze telefonicky krajským místopředsedou M. Naučem a to navíc po mém urgentním dotazu - co se děje? M. Nauč sdělil, že důvodem je špatná práce a výsledky organizace včetně vnitřních (?) rozporů. 
 
 
S tímto vyjádřením hrubě nesouhlasíme a cítíme se být takto zdůvodněným postupem poškozeni! Dle našeho mínění se jedná o zcela bezprecedentní protiakci vůči organizaci, která přichází s kritikou postupů a způsobů fungování Hnutí ANO v Praze a jeho nejužšího pražského vedení. Jak prohlásil jeden z členů " je to zdvižený prst všem ostatním, aby si dali pozor na kritiku či jiný názor, jinak se jim stane totéž." 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

14:02 Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k lidem se zdravotním postižením v prvním stupni závi…