Hašek (ČSSD): Nápad na “stínového prezidenta Kisku” je do nebe volající

18.08.2018 16:47

Komentář na facebookovém profilu k prohlášení Markéty Pekarové Adamové, že Andrej Kiska plní funkci stínového prezidenta pro ty, kteří jsou znechuceni politikou prezidenta Zemana.

Hašek (ČSSD): Nápad na “stínového prezidenta Kisku” je do nebe volající
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Hašek

21. srpen 1968 je tragickým dnem našich dějin stejně jako třeba 15. březen 1939. Snaha některých upadajících pravicových politických subjektů parazitovat na této národní tragédii po 50 letech vypovídá nejvíc o jejich absolutní neschopnosti mít aktuální témata a řešit problémy lidí v ČR v roce 2018. Ovšem tak hloupoučká agitka jako nápad na “stínového prezidenta Kisku” už je do nebe volající. Člověk, který vydělával mj. na byznysu s chudobou, který se soudí o podivně získané pozemky pod Tatrami, jehož firma po prezidentské kampani měla problémy s krácením daní či který útočí proti výsledkům parlamentních voleb a parlamentní většině ve vlastní zemi? Zřejmě svůj k svému. Díky, takový stín si Česká republika fakt nezaslouží a díky za náš originál!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Fialova vláda otevřeně šlape po právech zaměstnanců

9:15 Ostrá (SOCDEM): Fialova vláda otevřeně šlape po právech zaměstnanců

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vládnímu návrhu výpovědi bez udání důvodu