Hašek: Spolek je jedinou možnou cestou pro budoucnost Grand Prix ČR

14.08.2015 21:22

Jihomoravský hejtman Michal Hašek se v pátek dopoledne 14. srpna 2015 sešel na Masarykově okruhu se šéfem Dorna Sports panem Carmelo Ezpeletou.

Hašek: Spolek je jedinou možnou cestou pro budoucnost Grand Prix ČR
Foto: red
Popisek: Exhejtman Michal Hašek

„Jednali jsme o budoucnosti Grand Prix ČR v Brně od roku 2016. Informoval jsem ho o včerejším jednomyslném rozhodnutí Jihomoravského kraje podpořit vznik Spolku, který by po dohodě s Dornou měl být za účasti kraje a města s podporou vlády garantem a organizátorem Grand Prix ČR.  A dále o rozhodnutí Jihomoravského kraje pomoci Grand Prix ČR z letošního rozpočtu kraje částkou 20 milionů korun cestou Dorna Sports,“ uvedl hejtman Michal Hašek.

Jak doplnil, s panem Ezpeletou se shodli na tom, že Spolek je jedinou možnou cestou pro budoucnost Grand Prix ČR s participací veřejného sektoru. „Pan Ezpeleta ocenil zájem kraje podpořit z krajského rozpočtu Grand Prix ČR, jednání veřejného sektoru a Dorny budou pokračovat o víkendu,“ prozradil hejtman Hašek. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: My už solidární jsme a nemusíme se podílet na solidární mechanismu

17:04 Ministr Rakušan: My už solidární jsme a nemusíme se podílet na solidární mechanismu

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.