Havrda (Svobodní): Nešiďme lidi „bezinfekčností“

07.11.2021 12:58 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k rozdělování občanů na dvě kategorie, očkovaní a neočkovaní.

Havrda (Svobodní): Nešiďme lidi „bezinfekčností“
Foto: Repro Facebook
Popisek: MUDr. Miroslav Havrda

Pojmy “potvrzení o bezinfekčnosti” nebo “bezinfekčnost” se již běžně používají v návaznosti na informaci o očkování. Jde o zneužití jazyka, protože přenos infekce probíhá i u očkovaných.

To vede k zasévání umělého nepřátelství, ostrakizaci neočkovaných a falešnému pocitu bezpečí očkovaných. Ve vážném stavu totiž končí očkovaní také. Podle statistiky z října, očkování snižuje riziko hospitalizace na JIP. Očkovaných je ve starší populaci více než neočkovaných, což dělá výklad statistiky složitější a více to mluví ve prospěch očkování. Přesto je třeba připomenout, že v týdnu před 27. 10. zemřelo s COVID více očkovaných než neočkovaných.

Čísla však jen dokreslují realitu a kdyby se ta čísla lišila podstat se nezmění. Podporuji dobrovolnost očkování a nikdy nebudu podporovat zavedení dvou kategorií občanů! Vláda musí přestat se stavěním lidí proti sobě, jinak se budou stávat projevy podobné agrese stále častější (viz zde).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

18:09 Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu zákona na zrušení veřejnoprávních médií na S…