Hejtman Grolich: Poděkování v obcích za pomoc při tornádu

10.12.2021 16:34 | Tisková zpráva

Břeclav, Hrušky, Moravská Nová Ves, Mikulčice, Lužice a Hodonín – města a obce zasažené červnovou bouří a následujícím tornádem navštívil v pátek 10. prosince 2021 hejtman Jan Grolich, aby zde předal 83 medailí Jihomoravského kraje za pomoc při záchranných pracích i při likvidaci následků této živelní katastrofy.

Hejtman Grolich: Poděkování v obcích za pomoc při tornádu
Foto: KDU-ČSL
Popisek: Jan Grolich

Symbolicky tak poděkoval nejen představitelům samospráv a pracovníkům městských a obecních úřadů, ale také dobrovolníkům nebo tamním dobrovolným hasičům. „Dnešní předávání je symbolické. Poděkování si zaslouží každý, kdo v těch těžkých chvílích pomohl. Ocenění si zaslouží také starostové, starostky a další představitelé obcí, protože zničehonic stáli před úkoly, které nikdo nikdy předtím neřešil. Byla to těžká práce a pořád pokračuje. Díky za ni,“ řekl hejtman Jan Grolich.

V minulých dnech hejtman předal ocenění za pomoc při tornádu záchranářům, dobrovolným a profesionálním hasičům nebo představitelům nestátních neziskových organizací. Příští týden v pátek pak hejtman zamíří na Krajské vojenské velitelství, aby poděkoval příslušníkům armády, a následně navštíví na Krajské ředitelství policie ČR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Nejlepším zákonem roku 2023 pro byznys je novela, která zavádí sdílení elektřiny

16:21 Ministr Síkela: Nejlepším zákonem roku 2023 pro byznys je novela, která zavádí sdílení elektřiny

Novela energetického zákona LEX OZE II z dílny Ministerstva průmyslu obchodu (MPO), která zavádí sdí…