Hejtman Schiller: I pro mě byla překvapením výše smluvního plnění

13.03.2021 21:29

Prohlášení hejtmana Ústeckého kraje Jana Schillera k situaci v Krajské zdravotní, a. s.

Hejtman Schiller: I pro mě byla překvapením výše smluvního plnění
Foto: Facebook
Popisek: Jan Schiller

Na základě informací prezentovaných v médiích odvolaným předsedou představenstva akciové společnosti Krajská zdravotní Jindřichem Zetkem vydává hejtman Ústeckého kraje následující prohlášení.

Anketa

Věříte léku ivermektin?

66%
7%
hlasovalo: 15207 lidí

Rád bych uvedl na pravou míru lživé informace šířené Jindřichem Zetkem, které začal šířit po jeho odvolání z funkce předsedy představenstva Krajské zdravotní, a. s. K odvolání pana Zetka došlo kvůli dlouhodobé nespokojenosti s tím, jak celou organizaci spravoval a řídil. Jeho následné kroky mě ve správnosti tohoto kroku jen utvrdily a musím říct, že je to pro mě zklamáním především lidsky.

O tom, že paní Marschallová se společností Krajská zdravotní, a. s., spolupracuje na přípravě nejen velkokapacitních očkovacích center, ale přípravě celé očkovací struktury v našem kraji, jsem informován byl. Detaily spolupráce jsem neznal, ale považoval jsem to za pochopitelné vzhledem k jejím skvělým organizačním schopnostem a profesním zkušenostem, které prokázala desetiletou prací v sektoru zdravotnictví a pracovního lékařství. Smlouvu paní Marschallová ukončila sama, a to okamžitě po vzniku očkovacích míst.

I pro mě byla ale překvapením výše smluvního plnění, a proto jsem dnes o celé věci hovořil s novým předsedou představenstva panem Vojtěchem a požádal jsem ho, aby došlo k důslednému prověření nejen smlouvy paní Marschallové, ale všech poradenských smluv, a především jejich plnění. Právě to je totiž hlavním kritériem, podle kterého může Krajská zdravotní, a. s., posoudit, zda bylo plnění adekvátní proplacené částce.

Jan Schiller
hejtman Ústeckého kraje

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

20:01 Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.