Hejtman Šimek: Jižní Morava se stává jedním z nejprestižnějších regionů v oblasti vědy, výzkumu a inovací

19.11.2017 9:20

Představitelé Jihomoravského kraje v čele s hejtmanem Bohumilem Šimkem předali ocenění žákům středních škol z Jihomoravského kraje, kteří dosáhli úspěchů (1. – 3. míst) v celostátních a mezinárodních kolech vědomostních soutěží.

Hejtman Šimek: Jižní Morava se stává jedním z nejprestižnějších regionů v oblasti vědy, výzkumu a inovací
Foto: archiv hejtmana
Popisek: Hejtman Jihomoravského kraje Bohumil Šimek (ANO)

Hejtman Šimek v prostorách zastupitelského sálu sídla Jihomoravského kraje přítomným poděkoval za úspěšnou reprezentaci Jihomoravského kraje a popřál hodně úspěchů v budoucím pracovním i osobním životě.

„Byl bych velmi rád, kdybyste v práci, kterou děláte, pokračovali a zůstali na vysokých školách na jižní Moravě. Myslím si, že jižní Morava za to stojí. Stává se jedním z nejprestižnějších regionů v oblasti vědy, výzkumu a inovací. Věřím, že jižní Moravě zůstanete věrní a plody své práce a výzkumu zde budete uplatňovat,“ uvedl hejtman Šimek.

Součástí slavnostního ceremoniálu bylo také přivítání nových účastníků Programu podpory nadaných studentů. Nechybělo ani rozloučení se studenty, jež program realizovaný Jihomoravským centrem pro mezinárodní mobilitu, úspěšně ukončili.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

18:09 Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

Návštěvníci pražských náplavek se mohou těšit na nové místo k zábavě, odpočinku a kreativnímu vyžití…