Hejtman Vondrák na Štědrý den opět navštívil hasiče, záchranáře i policisty

24.12.2017 18:24

Stejně jak minulý rok navštívil na Štědrý den ráno hejtman kraje Ivo Vondrák zástupce Integrovaného záchranného systému . Celkem navštívil 12 stanic nejen v Ostravě, ale například i v Třinci, kde Všem poděkoval za celoroční profesionální nasazení.

Hejtman Vondrák na Štědrý den opět navštívil hasiče, záchranáře i policisty
Foto: Petr Kupka
Popisek: Hejtman Ivo Vondrák.

Hejtman Moravskoslezského kraje spolu s ministrem vnitra Lubomírem Metnarem, policejním prezidentem Tomášem Tuhým, primátorem Ostravy Tomášem Macurou a představiteli záchranných složek strávili vánoční dopoledne návštěvami stanic Integrovaného záchranného systému.

"Ne všichni si mohou dnešní sváteční den užít doma s rodinou. O naše bezpečí se samozřejmě i během svátků starají hasiči, policisté i záchranáři. Jejich práce je třeba si vážit a je na místě jim právě v tento sváteční den poděkovat," řekl hejtman kraje Ivo Vondrák.

Pracovníkům Integrovaného záchranného systému předal dárky od Moravskoslezského kraje, popřál jim poklidné svátky, a dodal, že věří, že je o letošních Vánocích bude čekat co nejméně výjezdů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

18:09 Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

Návštěvníci pražských náplavek se mohou těšit na nové místo k zábavě, odpočinku a kreativnímu vyžití…