Hejtman Vondrák na Štědrý den opět navštívil hasiče, záchranáře i policisty

24.12.2017 18:24

Stejně jak minulý rok navštívil na Štědrý den ráno hejtman kraje Ivo Vondrák zástupce Integrovaného záchranného systému . Celkem navštívil 12 stanic nejen v Ostravě, ale například i v Třinci, kde Všem poděkoval za celoroční profesionální nasazení.

Hejtman Vondrák na Štědrý den opět navštívil hasiče, záchranáře i policisty
Foto: Petr Kupka
Popisek: Hejtman Ivo Vondrák.

Hejtman Moravskoslezského kraje spolu s ministrem vnitra Lubomírem Metnarem, policejním prezidentem Tomášem Tuhým, primátorem Ostravy Tomášem Macurou a představiteli záchranných složek strávili vánoční dopoledne návštěvami stanic Integrovaného záchranného systému.

"Ne všichni si mohou dnešní sváteční den užít doma s rodinou. O naše bezpečí se samozřejmě i během svátků starají hasiči, policisté i záchranáři. Jejich práce je třeba si vážit a je na místě jim právě v tento sváteční den poděkovat," řekl hejtman kraje Ivo Vondrák.

Pracovníkům Integrovaného záchranného systému předal dárky od Moravskoslezského kraje, popřál jim poklidné svátky, a dodal, že věří, že je o letošních Vánocích bude čekat co nejméně výjezdů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Piráti a STAN se bojí svobody projevu

7:17 Mach (SPD): Piráti a STAN se bojí svobody projevu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k cenzurním praktikám stran vládnoucí pětikoalice