Hejtman Zimola: Osud zaměstnanců Kovosvitu nám nemůže být lhostejný

17.08.2016 17:35

O komplikované situaci v podniku Kovosvit MAS Sezimovo Ústí budou dnes večer jednat ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek a jihočeský hejtman Jiří Zimola.

Hejtman Zimola: Osud zaměstnanců Kovosvitu nám nemůže být lhostejný
Foto: Archiv JZ.
Popisek: Hejtman Jiří Zimola.

„Vývoj v Kovosvitu denně průběžně sleduji. O situaci jsem už v pondělí hovořil s předsedou odborové organizace podniku Jiřím Ryzkou i majitelem Františkem Komárkem. Poslední informace mluví o tom, že by lidé měli své výplaty dostat během pár dní a doufám, že to tak bude,“ uvedl dnes Jan Mládek.

Kovosvit MAS považuje za jednoho z klíčových zaměstnavatelů na Táborsku, který hraje i důležitou roli v tuzemském strojírenském průmyslu.

„Kovosvit je jedním z největších zaměstnavatelů na jihu Čech. Osud téměř osmi set zaměstnanců a jejich rodin nám nemůže být lhostejný," řekl dnes hejtman Jihočeského kraje Jiří Zimola.

Ministr Jan Mládek s jihočeským hejtmanem Jiřím Zimolou při pracovním setkání proberou i další aktuální témata týkající se Jihočeského kraje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…