Herman (SPO): Politika se nedělá nohama, ale hlavou

18.01.2018 18:43

Při nedávné návštěvě Miloše Zemana na jižní Moravě jsme dostali příležitost s panem prezidentem pohovořit ohledně jeho zdravotním stavu. A zároveň jsme došli k závěru, že ve světě vytváří ostudu pouze kníže Schwarzenberg a nikoliv prezident Zeman.

Herman (SPO): Politika se nedělá nohama, ale hlavou
Foto: spoz.cz
Popisek: SPO

Fáma ohledně prezidentovy rakoviny
Začátkem listopadu minulého roku kolovala na internetu fáma ohledně údajné rakoviny prezidenta Zemana, kterou na facebooku vytvořil brněnský radní Svatopluk Bartík. Lékaři tvrzení pana Bartíka vyvrátili a mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček napsal na twitteru, že bude na pana Bartíka podána žaloba a trestní oznámení.

Mluvili jsme s panem prezidentem
Při nedávné návštěvě prezidenta Zemana v Brně jsme se jej proto zeptali, co tedy říká na názory Pražské kavárny, která neustále zpochybňuje jeho prezidentské schopnosti kvůli špatné chůzi a problémům s dolními končetinami. Na naše dotazování prezident pohotově odpověděl: „Politika se nedělá nohama, ale hlavou.“ 

Zahraniční politici jsou příkladem
Prezidentovo tvrzení dokládají i životy zahraničních politiků. Jako příklad je možné uvést prezidenta Theodora Roosevelta a současného spolkového ministra financí Wolfganga Schäubleho. Zatímco Roosevelt prokázal svoje prezidentské kvality během 2. světové války a kvůli obrně používal kolečkové křeslo, tak Schäuble je trvale odkázán na invalidní vozík v důsledku atentátu duševně nemocného člověka ze dne 12. října 1990.

Mgr. Bc. Pavel Herman, MBA, MPA

  • BPP
  • "Žádná moc nesmí platit více než zákony." Cicero
  • mimo zastupitelskou funkci

Pražská kavárna mluví o ostudě
Pražská kavárna neustále opakuje, že Zeman dělá ve světě ostudu. Realita je ale taková, že se jedná o témata, která ale ve skutečnosti nikoho nezajímají, ale naopak otravují. Za uvedení stojí například hudební skupina Pussy Riot, otázka Tibetu a Číny, rudé trenky nad Hradem, opožděné letadlo a pozdní příchod na pohřeb prezidenta Michala Kováče a Peroutkův ztracený článek.

Závěrem: Ostudou je pan kníže
Vzhledem k tomu, že se tedy politika dělá hlavou, tak je nutné upozornit na politika, který nám ve světě dělal největší ostudu. Nejednalo se tedy vůbec o prezidenta Zemana, ale o bývalého ministra zahraničí Karla Spáče Schwarzenberga, který neustále usínal na zasedání v Parlamentu - Poslanecké sněmovny ČR.
Kníže tak neustále svým chováním dělal ostudu například při jednání NATO nebo na bezpečnostním fóru v Bělehradě a ČT24. Další ostuda se Karlu Schwarzenbergovi povedla při volbě prezidenta v roce 2013, když ochrance svěřil občanský průkaz a volil neplatně, protože hodil do volební urny hlas bez volební obálky.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce