Hladík (KDU-ČSL): Písečtí lidovci chtějí především spojovat

19.09.2022 17:36

Písecká KDU-ČSL představila svojí kandidátku a program pro komunální volby. V jejím čele stojí opět dosavadní první místostarosta města Petr Hladík.

Hladík (KDU-ČSL): Písečtí lidovci chtějí především spojovat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Místopředseda KDU-ČSL Petr Hladík

 Programové priority se dotýkají všech důležitých oblastí života města a jeho leitmotivem je idea spojování a propojování. 

Anketa

Kdo po vládním zastropování cen bude demonstrovat, bude demonstrovat jen za proruskou orientaci, tvrdí Kalousek. Má pravdu?

3%
97%
hlasovalo: 37252 lidí

„Sestavili jsme silný tým 27 kandidátů, z nichž každý má bohaté zkušenosti v některé z důležitých oblastí života města, je spolehlivý a důvěryhodný a může tak garantovat konkrétní splnění programových priorit. Na naší kandidátce se setkávají tři generace a další řada osobností, které Písečtí znají a kteří uspěli ve svých oborech, naší kandidátku podporuje. Jsme připraveni obětovat svůj čas a energii pro Písek “ podotýká lídr Petr Hladík.

„Naším heslem je spojovat. Naše společnost je v krizové době různě rozeštávána, lidé brojí proti sobě. Je důležité nalézt společnou řeč a snažit se hledat společná řešení. My všichni se o to snažíme i ve svých profesích a v komunální politice to platí taktéž,“ zdůrazňuje Petr Hladík.

Cíl propojovat se promítá do konkrétních programových priorit: propojení různých druhů dopravy, propojení rodin s přístupem ke sportu, propojení života ve městě s přírodou, stejně tak mít pevné kořeny v zájmu růstu.

„Neklademe si přehnané cíle, ale stojíme lidsky nohama na zemi. To by rozhodně měla být naše devíza,“ doplňuje Petr Hladík.

Volební stránka píseckých lidovců dostupná ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

11:17 Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k psychotestům pro všechny držitele a nové zájemce o …