Hlubuček (STAN): Jen za poslední dva roky zajistili a uzavřeli pražští celníci 83 nelegálních heren

26.11.2018 16:41

V Brožíkově síni Staroměstské radnice převezmou ve středu zástupci pražské Celní správy ocenění za náročnou práci ve prospěch metropole. Ocenit jejich přínos považuje za čest nový náměstek pražského primátora Petr Hlubuček.

Hlubuček (STAN): Jen za poslední dva roky zajistili a uzavřeli pražští celníci 83 nelegálních heren
Foto: archiv starosty
Popisek: starosta obce Lysolaje Ing. Petr Hlubuček (STAN)

„Obávám se, že jen málokdo běžně ví, co všechno práce celníků obnáší a za jakých podmínek je tato náročná činnost vykonávána. Ocenění nás politiků je řekl bych skoro povinnost a to nejmenší, co pro ně mohu ze své pozice udělat“, říká náměstek primátora Petr Hlubuček.

Celní úřad pro hlavní město Prahu je mimo jiné členem Integrovaného záchranného systému. Účastní se společných preventivně bezpečnostních akcí, jako například akce „VÁCLAVÁK“, zaměřená na pouliční kriminalitu a dealery drog. A v neposlední řadě i vlastní akce v rámci svých rozsáhlých kompetencí.

„Za všechny bych asi zmínil jejich činnost v oblasti nelegálního hazardu a černých heren. Jen za poslední dva roky zajistili a uzavřeli 83 nelegálních provozoven hazardu. V průměru to jsou tři až čtyři černé herny měsíčně! A to nemluvím o jejich pomoci v rámci mimořádných bezpečnostních akcí,“ skládá poklonu náměstek Petr Hlubuček.

Slavnostního předávání ocenění se kromě zmíněného náměstka primátora Petra Hlubučka účastní například generální ředitel Generálního ředitelství cel ČR Brigádní generál Mgr. Milan Poulíček, ředitel Celního úřadu pro hl. m. Prahu Plukovník Mgr. Josef Vachtl, ředitel Hasičského záchranného sboru Praha Brigádní generál Ing. Roman Hlinovský, ředitel Městské policie Praha Ing. Eduard Šuster nebo zástupkyně generálního ředitele Generálního finančního ředitelství ČR Ing. Tatjana Richterová. Slavnostní akt začíná v prostorách Staroměstské radnice 28. listopadu 2018 v 10:30 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…