Hnutí ANO ve Zlínském kraji má kandidáty do krajských voleb 2016

22.02.2016 7:26

Kandidátka Hnutí ANO do říjnových krajských voleb 2016 má 45 jmen. Shodly se na nich oblastní sněmy ve Zlíně, Kroměříži, Uherském Hradišti a Vsetíně.

Hnutí ANO ve Zlínském kraji má kandidáty do krajských voleb 2016
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

Dokument pak schválil krajský sněm Zlínského kraje o uplynulém víkendu. Navrženou kandidátku ještě musí definitivně schválit Výbor hnutí. Na první příčku byla navržena poslankyně a členka předsednictva Hnutí ANO Margita Balaštíková, která svou současnou angažovaností na půdě Poslanecké sněmovny jednoznačně potvrzuje, že jí tato pozice náleží.

Do první pětice na kandidátce se dostaly vejmi zajímavé osobnosti. Patří k nim např. Doc. MUDr. Michal Filip, Ph.D., který je primářem neurochirurgie Krajské nemocnice Tomáše Bati, starostka Napajedel Irena Brabcová, místostarosta Holešova Ing. Radek Doležel či ředitelka Střední průmyslové školy ve Valašském Meziříčí Ing. Jindra Mikuláštíková, MBA. Tato první pětice podle slov Margity Balaštíkové naplňuje především požadavek odbornosti, která bude požadována od krajských zastupitelů. Do 14 dnů bude uspořádáno setkání první pětice kandidátů, kteří se budou zabývat prioritami volebního programu Hnutí ANO v tomto regionu. Kandidátka na hejtmana Margita Balaštíková zdůraznila: „Je samozřejmě velmi důležité zeptat se i občanů, co chtějí a co je podle jejich názoru nutné řešit“.

Delegáti krajského sněmu navrhli také kandidáta do voleb do Senátu Parlamentu České republiky 2016, kterým je Ing. Jan Hašek, jenž je mimo jiné členem Agrární komory Zlínského kraje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Stanjura: Je dobré ponechat si prostor pro případné krize

13:09 Ministr Stanjura: Je dobré ponechat si prostor pro případné krize

Vláda schválila Rozpočtovou strategii sektoru veřejných institucí na roky 2025 až 2027 a k ní přilož…