Hnutí ANO zahájilo v Pardubicích předvolební kampaň

08.09.2014 20:53

Tiskovou konferencí a slavnostním otevřením volební kanceláře na Masarykově náměstí vedle ČSOB Pojišťovny odstartovala v pondělí 8. září dopoledne předvolební kampaň hnutí ANO v Pardubicích.

Hnutí ANO zahájilo v Pardubicích předvolební kampaň
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hnutí ANO

„Naše kampaň za LEPŠÍ PARDUBICE sází především na to, že bude maximálně kontaktní. Chceme Pardubákům nejenom představit naše vize, ale také se od nich v plné míře dozvědět, co by chtěli změnit a zlepšit,“ řekl ke kampani lídr kandidátky na magistrát Ing. Martin Charvát. Pardubický tým bude v ulicích krajského města k vidění až do 9. října a představí obyvatelům Pardubic svoje programové vize i názory na současné dění na pardubickém magistrátu. „V pondělí a v pátek máme připraveny tematické besedy s občany, středy koncipujeme jako setkání plné hudby a zábavy. Výjezdy do obvodů máme naplánované na čtvrtky a víkendy,“ upřesňuje podobu kontaktní kampaně Martin Charvát.

Ten se proto, aby nedošlo ke střetu zájmů, rozhodl, že se po dobu předvolební kampaně vzdá odměny za vedení Rozvojového fondu Pardubice. Mezi programové priority hnutí ANO v Pardubicích patří koncepční rozvoj města a jeho územní plán, maximální zisk evropských dotací a samozřejmě doprava. „Nesouhlasíme se současnou variantou územního plánu města, který počítá s tím, že bude v Pardubicích klesat počet obyvatel z devadesáti na sedmdesát tisíc. Plán se musí přepracovat,“ říká projektantka Ing. Helena Dvořáčková, „dvojka“ na magistrátní kandidátce. Ta také vyzývá současné vedení města, aby již nečinilo žádná strategická rozhodnutí - ať o koncepci územního plánu, nebo o nákupu či prodeji majetku města.

Pardubické ANO má i jasnou představu o tom, jak financovat velké investiční záměry. „Zaměříme se na přípravu projektů pro nové dotační období 2014-2020 v návaznosti na evropské i národní dotace. Tím zajistíme maximalizaci přísunu financí,“ vysvětluje Ing. Jan Řehounek, který kandiduje na třetím místě.
Pardubické ANO si velmi dobře uvědomuje, že jedním z největších problémů města je doprava. I proto na čtvrtém místě pardubické kandidátky je poslanec hnutí ANO Ing. Martin Kolovratník. „Budu koordinovat zájmy i možnosti státu, kraje i města tak, aby se centru odlehčilo a dalo se projet na tzv. „zelené vlně“,“ vysvětluje poslanec Martin Kolovratník.

S týmem ANO se od dnešního dne mohou obyvatelé Pardubic potkat v ulicích města. Zřízena je i předvolební telefonní linka s číslem 466 566 999 Programové vize i rozpis, kdy a kde se s týmem „ANO, lepší Pardubice“ můžete potkat, najdete na adrese www.anopardubice.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prezident Pavel: Snahu o dosažení kompromisu nevzdávám

12:12 Prezident Pavel: Snahu o dosažení kompromisu nevzdávám

Vyjádření prezidenta republiky na tiskové konferenci po setkání s místopředsedou vlády Marianem Jure…