Holeček (STAN): Budou komunikace D8 a R7 konečně propojeny?

17.05.2015 10:05

V pondělí 11.5 2015 se na středočeském hejtmanství ve Zborovské ulici v Praze sešli zástupci Spolku 101 k jednání o propojce mezi komunikacemi D8 a R7.

Holeček (STAN): Budou komunikace D8 a R7 konečně propojeny?
Foto: top09.cz
Popisek: Petr Holeček

Jednání se účastnil starosta města Kralupy nad Vltavou Petr Holeček (STAN), starostka obce Velké Přílepy Věra Čermáková (STAN) , ministr dopravy Daniel Ťok, první náměstek ministerstva dopravy  Tomáš Čoček,,hejtman Středočeského kraje Miloš Petera a vedoucí odboru dopravy Lukáš Kopřiva. Schůzka, o kterou požádali představitelé Spolku 101,  měla objasnit vztahy mezi financováním a realizací silničního obchvatu Kralup nad Vltavou a propojky mezi teplickou dálnicí D8 a rychlostní kladenskou komunikací R7. Oba zástupci obcí deklarovali nezbytnost nové silnice pro dopravu, zdraví a bezpečnost obyvatel v oblasti severně od Prahy.  Na  jednání bylo potvrzeno, že po zaslání  písemných podkladů a připravené dokumentace předloží ministr dopravy návrh financování této komunikace do vlády a do budoucího státního rozpočtu. Zástupci ministerstva i Středočeského kraje deklarovali zájem obou institucí o realizaci dopravní spojnice a dohodli se na vzájemné spolupráci při její výstavbě.

Petr Holeček
starosta Kralup nad Vltavou

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.