Horáková (ODA): Kandiduji do Senátu za Trutnovsko a vím proč

06.12.2017 9:00

Mám dlouholetou zkušenost s prací v zahraničním obchodě, farmaceutickým průmyslem, ale i podnikatelskou sférou. Všeobecný přehled mě řadí mezi ty, jenž se nerozhodují pouze jednostranně.

Horáková (ODA): Kandiduji do Senátu za Trutnovsko a vím proč
Foto: ODA
Popisek: Občanská demokratická aliance

Po "zvláštních přesunech" bývalého senátora za Trutnovsko, jsem se rozhodla kandidovat do Senátu PČR, a aktivně pomáhat v mém regionu s jeho rozvojem a prosperitou. S ohledem na dlouholetou angažovanost ve veřejném životě je mým cílem přispět k důstojnému zastupováním mého regionu v Senátu PČR. Jsem majitelkou Galerie umění a kurátorkou výstav jak profesionálních umělců, tak i amatérů. Ať už se jedná o dospělé nebo děti (které jsou naší budoucností). Pořádám a koordinuji výstavy i zdravotně znevýhodněným umělcům, neziskovým organizacím a spolkům. Mimo veškeré své pracovní a společenské aktivity se věnuji také sportu, kultuře a hlavně rodině. Postupně se v těchto parlamentních listech budu snažit představovat a přesvědčit o tom, aby vy - voliči jste volili právě mě. 

Děkuji vám všem.

Blanka Horáková

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

23:07 Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

Projev na 23. schůzi Senátu ČR 17. dubna 2024 k návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 211/2000 Sb.,…