Hřib (Piráti): Svému nástupci přeji pevné nervy

17.02.2023 16:21 | Tisková zpráva

Hned následující den po ustavujícím zasedání Zastupitelstva hl. m. Prahy, kde byli zvoleni noví členové Rady hl. m. Prahy, dnes oficiálně předal bývalý primátor a současný I. náměstek Zdeněk Hřib primátorskou kancelář na Nové radnici na Mariánském náměstí novému primátorovi Bohuslavu Svobodovi.

Hřib (Piráti): Svému nástupci přeji pevné nervy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zdeněk Hřib

Za přítomnosti médií bývalý primátor oficiálně předal agendu svému nástupci a provedl ho prostorami jeho nové pracovny, kde Bohuslav Svoboda přebýval už v letech 2010 až 2013, kdy vedl hlavní město poprvé. Oba následně začali ve svých nových kancelářích hned pracovat.

„Dnes jsem předal kancelář svému nástupci a přeji mu pevné nervy ve vedení Prahy. Během uplynulého volebního období se nám podařilo agendu primátora digitalizovat, takže místo stohu papírů dostal pan primátor přístup ke sdílenému disku, kde jsou uloženy veškeré materiály,“ řekl Zdeněk Hřib, I. náměstek primátora hl. m. Prahy.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Článek obsahuje štítky

magistrát , piráti , Praha , primátor , Svoboda , MHMP , Hřib

autor: PV

Jak se postavíte k výsledku voleb?

Budete respektovat vůli voličů a dáte šanci sestavit vládu tomu, kdo volby vyhraje? Řeší se teď třeba jmenování Babiše, který je trestně stíhaný, ale jestli to lidem nevadí a zvolí ho, neměl by dostat šanci sestavit vládu? A byl byste pro, aby trestně stíhaný člověk nemohl kandidovat? Třeba mě by to...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
style="min-height:300px;"> reklama
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Balaštíková (ANO): Tohle není řešení. To je další výsměch

22:11 Balaštíková (ANO): Tohle není řešení. To je další výsměch

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k drahým potravinám.