Hrnčíř (SPD): Projev na demonstraci v Brně

27.06.2016 6:32

Projev na demonstraci v Brně - náměstí Svobody 25. 6. 2016

Hrnčíř (SPD): Projev na demonstraci v Brně
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

Většina z Vás mě zná jako autora blogů vyjadřujících se k aktuálním problémům ve společnosti, ale jak už tady zaznělo, jsem také předsedou jihomoravské regionální buňky hnutí SPD a mám tu čest, vést i kandidátku do krajských voleb. Naše hnutí Svoboda a přímá demokracie existuje teprve 12 měsíců, a za tuto dobu jsme získali cca 10 tisíc členských registrací, z toho téměř půldruhé tisícovky v našem Jihomoravském kraji. Máme za sebou spoustu práce, ale ještě více jí máme před sebou. Podařilo se nám vytvořit fungující krajskou strukturu a ve většině okresů i fungující okresní buňky. Bez kvalitního zázemí v regionech, totiž nemáme šanci na úspěch. Náš cíl je jasný – uspět v letošních krajských volbách a poté uspět především ve volbách do Poslanecké sněmovny a společně ovlivňovat politiku směrem, kterým si my všichni přejeme, tj. k přímé demokracii. Nebudeme to mít jednoduché, mainstreamová média nás buď ignorují, zesměšňují nebo dehonestují. Proti politické konkurenci jsme v nevýhodě, neboť nemáme finanční prostředky na velkorysé kampaně a ani odpovídající prostor v médiích, ale máme kvalitní program, skvělý tým a odhodlání k radikální změně systému, kterou česká politika nutně potřebuje.

Ovšem, abychom byli úspěšní, musíme se také spojit a netříštit síly a čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky. Do krajských voleb proto jdeme v koalici se stranou práv občanů, kterou založil a jejímž čestným předsedou je prezident republiky Miloš Zeman. Je zřejmé, že tak jako v minulosti, i letošním krajským volbám budou dominovat celostátní témata, jako jsou ilegální migrace a diktát EU. Poslanci našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie – TO (SPD) opakovaně prosazují v Poslanecké sněmovně Parlamentu České republiky, přijetí ústavního zákona o referendu o vystoupení České republiky z Evropské unie. Odpovědí vždy je arogance a smích vládních stran i stran takzvané opozice.

Po čtvrtku již víme, že se smát přestanou. Britské politické elity zdaleka nezradily a neprodaly své občany a svoji státnost tak, jako české politické pseudoelity, které zradily vlastní občany a prodaly naši suverenitu. A přesto se občané VB rozhodli v demokratickém referendu k vystoupení z Evropské unie. Důvodem pro vystoupení z tohoto totalitního spolku, je totiž hanebná politika eurounijních lídrů a jejich bruselské junty.

Tato politika, kterou čeští vládní politici v uplynulých letech podporovali, vyvolala, mimo jiné i tzv. Imigrační krizi. Donedávna nám tito politici jakékoli problémy s nelegálními migranty popírali. Poslušně podporovali Brusel a Washington v destabilizaci zemí v Africe, na Blízkém východě i v Asii, podporovali války, které jsou základní příčinou současné krize. Cíl je zřejmý, a to likvidace národních států, islamizace Evropy a vytvoření multikulturního superstátu, jakýchsi Spojených států evropských.

Naše hnutí SPD povede nekompromisní politický zápas proti těmto plánům. Současná politická reprezentace nemá žádný mandát k tomu, aby rozhodovala o tak zásadních věcech, jako je faktické zrušení suverenity naší země a darování části našeho státu nepřátelským imigrantům a nikým nevolené bruselské juntě.

Ten, kdo by čekal, že se evropské špičky omluví a rezignují za to, že přivedly původně zdařilý projekt Evropské unie k faktickému rozkladu, je na velikém omylu. Dnes naprosto zdiskreditovaní politici, jako je Merkelová, Juncker, Schulz, Tusk a další, již avizovali, že budou ještě více usilovat o větší integraci a pokračovat v jejich destruktivní politice. Výsledek bude jediný, ještě více posílí odstředivé tendence a stanou se tak hrobníky projektu s názvem Evropská unie. Je jasné, že jim v tom bude ochotně pomáhat několik desítek tisíc brutálně přeplácených úředníků, kteří neustále vytváří tisíce nových a nových nařízení pro celou Evropu na úkor národních států. V takové Evropské unii žít nechceme. Nechceme izolaci, ale jsme proti diktátu. Vystoupení z tohoto přebyrokratizovaného spolku jménem Evropská unie, není tedy žádný extrémismus, je to jediné rozumné řešení stávající krize.

Je i v zájmu naší bezpečnosti, abychom zásadně změnili pravidla spolupráce Evropských národů a suverénních států. Společně s Vámi to dokážeme!

Děkuji za pozornost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Podpora paliativní péče je jednou z našich velkých priorit

4:32 Ministr Válek: Podpora paliativní péče je jednou z našich velkých priorit

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k podpoře paliativní péče.